Nem roulade dessert lavet af en købt hindbærroulade toppet med mascarponecreme, pistacie og friske hindbær. Vildt lækker måde at pifte en købt roulade op på, og desserten kan laves på under 10 minutter.
Hindbærroulade, – en klassiske de fleste har sat tænderne i på et eller andet tidspunkt. Oftest serveres den “som den er”, – men prøv engang denne version som er toppet med en syrlig mascarponecreme og friske hindbær. Det smager så dejligt.
Du kan naturligvis bage din roulade selv hvis du foretrækker det, – men dette er en skøn og nem måde at servere en “næsten hjemmelavet” dessert på, på ganske kort tid.
Nemme desserter på under 15 minutter
Jeg har flere nemme desserter på bloggen, – og jeg har samlet alle dem der kan laves på under 15 minutter.
Vil du finde inspiration til flere nemme desserter på 10-15 minutter, – så klik på linket herunder.
Nemme dessert opskrifter – klik her.
Hindbærroulade med mascarponecreme – Roulade på 10 minutter
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 hindbær roulade
- 150 g mascarpone
- 1 1/2 dl piskefløde
- 1/2 citron, fintrevet skal og saften heraf – ca. 2 spsk saft
- 2 spsk flormelis
- Friske hindbær og mynte
- Evt. usaltet pistacie – finthakket
Sådan gør du
- Hæld mascarpone, fløde, flormelis, vanilje, citronskal og citronsaft i en skål, og pisk det sammen til cremen tykner.*Cremen tykner ret hurtigt, så pas på ikke at piske den for meget, for så vil cremen gryne.
- Hæld cremen på en sprøjtepose, evt. med stjerne tylle, – og sprøjt cremen ud på rouladen.Du kan også smøre cremen ud på kagen, hvis du foretrækker det.
- top med friske hindbær, lidt mynte og drys evt. med finthakkede pistacienødder.