Hindbærroulade med mascarponecreme - Roulade på 10 minutter
Opskrift på nem roulade toppet med mascarponecreme og friske bær. En dessert lavet på købt roulade der er toppet med en skøn syrlig mascarponecreme, pistacie og friske hindbær.
Ret Dessert
Køkken Dansk
Nøgleord Dessert på 10 minutter, Hurtig desseert, Nem dessert, Sommer dessert
Samlet tid 10 minutterminutter
Servings 8personer
Ingredienser
1hindbær roulade
150gmascarpone
1 1/2dlpiskefløde
1/2citron, fintrevet skal og saften heraf - ca. 2 spsk saft
2spskflormelis
Friske hindbær og mynte
Evt. usaltet pistacie - finthakket
Sådan gør du
Hæld mascarpone, fløde, flormelis, vanilje, citronskal og citronsaft i en skål, og pisk det sammen til cremen tykner.*Cremen tykner ret hurtigt, så pas på ikke at piske den for meget, for så vil cremen gryne.
Hæld cremen på en sprøjtepose, evt. med stjerne tylle, - og sprøjt cremen ud på rouladen.Du kan også smøre cremen ud på kagen, hvis du foretrækker det.
top med friske hindbær, lidt mynte og drys evt. med finthakkede pistacienødder.