Hindbærcoulis - Opskrift på nem og lækker hindbærsauce

Hindbærcoulis – Hindbærsauce

Hindbærcoulis - Hindbærsauce
Opskrift på nem og lækker hindbærcoulis, - frisk hindbærsauce.
Denne opskrift giver ca. 1 1/2 dl.
Hindbærcoulis - Opskrift på nem og lækker hindbærsauce

Frisk og lækker hindbærsauce, – perfekt til desserter eller ovenpå en portion skyr.
Hindbærcoulis tager ingen tid at lave, den smager så dejligt, – og så holder den sig uden problemeri køleskabet i en lille uge.

Hindbærcoulis - Opskrift på nem og lækker hindbærsauce

Hindbærcoulis - Hindbærsauce

Opskrift på nem og lækker hindbærcoulis, - frisk hindbærsauce.
Denne opskrift giver ca. 1 1/2 dl.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 10 minutter
Antal: 6 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 200 g

    hindbær, - friske eller frost

  • 50 g

    sukker eller flormelis

  • 1/2 tsk  vaniljestang (kan erstattes af 1 tsk vaniljesukker)
  • 2 spsk

    citronsaft

Sådan gør du

  • Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland dem med en smule af sukkeret.
  • Hæld hindbær, sukker, citron, vanilje og vaniljestangen i en gryde, kog op og lad lad saucen småkoge ved middel varme i 5-8 min., - hindbærrene skal være helt purerede.
  • Sig massen igennem en finmasket si, - mas gerne lidt med en ske så du får så meget med som muligt, dog uden af presse bærrene igennem sigten.
  • Lad hindbærsaucen blive helt kold inden den serveres.
Hindbærcoulis - Opskrift på nem og lækker hindbærsauce
Hindbærcoulis – Opskrift på nem og lækker hindbærsauce
Hindbærcoulis - Opskrift på nem og lækker hindbærsauce
Hindbærcoulis – Opskrift på nem og lækker hindbærsauce

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*