Opskrift på nem og lækker hindbærcoulis, - frisk hindbærsauce.
Denne opskrift giver ca. 1 1/2 dl.
Samlet tid 10 minutterminutter
Servings 6Personer
Author Dianna
Ingredienser
200g
hindbær, - friske eller frost
50g
sukker eller flormelis
1/2tsk vaniljestang (kan erstattes af 1 tsk vaniljesukker)
2spsk
citronsaft
Sådan gør du
Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland dem med en smule af sukkeret.
Hæld hindbær, sukker, citron, vanilje og vaniljestangen i en gryde, kog op og lad lad saucen småkoge ved middel varme i 5-8 min., - hindbærrene skal være helt purerede.
Sig massen igennem en finmasket si, - mas gerne lidt med en ske så du får så meget med som muligt, dog uden af presse bærrene igennem sigten.
Lad hindbærsaucen blive helt kold inden den serveres.