Grønkålssalat med æbler og hasselnødder
Opskrift på nem og lækker grønkålssalat med æbler, hasselnødder og granatæble.

Enkel og lækker grønkålssalat med sprøde æbler, hasselnødder og granatæblekerner, – vendt med en lækker marinade.
Den tager ingen tid at bikse sammen, og så passer den stort set til alt, – gryderetter, flæskestegen, bøffen eller kyllingen.

Grønkålssalat med æbler og hasselnødder
Opskrift på nem og lækker grønkålssalat med æbler, hasselnødder og granatæble.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Antal: 4 personer
Følg mig på Instagram +140.000 følger Gourministeriet på Instagram
Ingredienser
Salaten
- 300 g grønkål
- 2 æbler
- 1 granatæble, kernerne heraf
- 1 håndfuld hasselnødder, grofthakket
Marinade
- 3 spsk olivenolie
- 2 spsk god mærk balsamico
- 1 spsk honning
- 1/2 spsk vand
- Salt og peber
Sådan gør du
Marinade
- Bland alle ingredienserne til marinaden og rør dem godt sammen, til marinaden har en ensartet konsistens. Smag til med salt og peber og stil den til siden.
Salaten
- Skyl grønkålen grundigt og hak den fint. Du kan også købe de poser hvor det er hakket, – det gør jeg altså ligeså ofte.
- Skær æblerne i mindre tern og vend dem sammen med grønkålen, – gem evt. lidt til toppen.
- Hæld salaten i en serverings skål, og top med granatæblekerner, hakkede hasselnødder og hæld marinaden ud over. Vend det let sammen, og drys med de sidste æbler.


Åh jeg elsket bare grønkålssæson! Ser skønt ud.
Ja det er bare så lækkert, – og de smukkeste farver at sætte på bordet:)
Tusind tak for din besked og rigtig dejlig dag:)