Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis - Opskrift på grillet dessert

Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis

Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis
Opskrift på peach melba dessert, - grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis.
Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis - Opskrift på grillet dessert

Frisk og lækker sommerdessert med grillet fersken, vanilje is og hindbærcoulis, – en skøn smag af peach melba, sol og sommer.
Den her dessert kommer vi til at lave sommeren igennem, – den smager simpelthen vidunderligt og så er den super nem at lave. Du kan bruge både ferskener og nektariner, – hvad du lige kan få fat i.
Du kan ligeledes købe en god vaniljeis, eller kastet dig ud i en lækker hjemmelavet vaniljeis.

Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis - Opskrift på grillet dessert

Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis

Opskrift på peach melba dessert, - grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 7 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal6 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 6

    ferskner eller nektariner

  • 1 l

    vaniljeis, - prøv denne hjemmelavede vaniljeis

  • Lidt smeltet smør eller smagsneutral olie

Hindbærcoulis

  • 200 g

    hindbær, - friske eller frost

  • 50 g

    sukker eller flormelis

  • 1/2 tsk

    vaniljesukker)

  • 2 spsk

    citronsaft

Sådan gør du

Hindbærcoulis

  • Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland dem med en smule af sukkeret.
  • Hæld hindbær, sukker, citron, vanilje og vaniljestangen i en gryde, kog op og lad lad saucen småkoge ved middel varme i 5-8 min., - hindbærrene skal være helt purerede.
  • Sig massen igennem en finmasket si, - mas gerne lidt med en ske så du får så meget med som muligt, dog uden af presse bærrene igennem sigten.
  • Lad hindbærsaucen blive helt kold inden den serveres.

Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis

  • Del fersknerne på midten og fjern stenene.
  • Pensl skærefladen med smeltet smør eller smagsneutral olie, og grill dem ved god høj varme i ca. 5-7 min. på skærefladen.
  • Anret fersknerne i små dessertglas, på en tallerken eller lignende, top med kugler af vaniljeis og hindbærcoulis.
Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis - Opskrift på grillet dessert
Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis – Opskrift på grillet dessert
Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis - Opskrift på grillet dessert
Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis – Opskrift på grillet dessert
Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis - Opskrift på grillet dessert
Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis – Opskrift på grillet dessert
Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis - Opskrift på grillet dessert
Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis – Opskrift på grillet dessert

Kommentarer

  1. Lenette

    Hej!
    Hvor varme skal/må fersknerne være ved servering?

5 from 7 votes (7 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)