Frisk og lækker sommerdessert med grillet fersken, vanilje is og hindbærcoulis, – en skøn smag af peach melba, sol og sommer.
Den her dessert kommer vi til at lave sommeren igennem, – den smager simpelthen vidunderligt og så er den super nem at lave. Du kan bruge både ferskener og nektariner, – hvad du lige kan få fat i.
Du kan ligeledes købe en god vaniljeis, eller kastet dig ud i en lækker hjemmelavet vaniljeis.

Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 6
ferskner eller nektariner
- 1 l
vaniljeis, – prøv denne hjemmelavede vaniljeis
-
Lidt smeltet smør eller smagsneutral olie
Hindbærcoulis
- 200 g
hindbær, – friske eller frost
- 50 g
sukker eller flormelis
- 1/2 tsk
vaniljesukker)
- 2 spsk
citronsaft
Sådan gør du
Hindbærcoulis
- Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland dem med en smule af sukkeret.
- Hæld hindbær, sukker, citron, vanilje og vaniljestangen i en gryde, kog op og lad lad saucen småkoge ved middel varme i 5-8 min., – hindbærrene skal være helt purerede.
- Sig massen igennem en finmasket si, – mas gerne lidt med en ske så du får så meget med som muligt, dog uden af presse bærrene igennem sigten.
- Lad hindbærsaucen blive helt kold inden den serveres.
Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis
- Del fersknerne på midten og fjern stenene.
- Pensl skærefladen med smeltet smør eller smagsneutral olie, og grill dem ved god høj varme i ca. 5-7 min. på skærefladen.
- Anret fersknerne i små dessertglas, på en tallerken eller lignende, top med kugler af vaniljeis og hindbærcoulis.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.




Hej!
Hvor varme skal/må fersknerne være ved servering?
Hej Lenette
Jeg lader dem helst køle en smule af, så ikke isen smelter med det samme 🙂
Dbh Dianna