Champagnebrus, – nok mest kendt som en ispind, men har du smagt drinken?
Jeg var vild med champagnebrus drink da jeg gik i byen som ung pige, – det var faktisk måske nok en af de cocktails jeg mixede mest sammen med min kusine.
Nu har jeg lavet champagnebrus cocktail i en frozen version, – frozen champagnebrus med vindrue frysselv is, cuba caramel, rosés lime og en smule grøn frugtfarve.
Den smager som en tur på dansegulvet, – og så tager den ingen tid at blende sammen.
Ønkser du den knap så sød, kan du bruge friskpresses lime fremfor roses eller shaker it.
Håber du vil prøve opskriften.
Frozen champagnebrus
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 5-6 vindrue eller sport frysselv is
- 7 cl cuba caramel
- 3 cl rosés lime eller Shake it lime
- Grøn frugtfarve
- Frisk lime til toppen
Sådan gør du
- Hæld isene i en blender eller en minihakker, – tilsæt cuba caramel og rosés lime, og blend til en blød slushice.Skub isene ned et par gange undervejs og ryst blenderen let, hvis der er behov for det.
- Tilsæt grøn frugtfarve til din cocktail har den ønskede farve, – ca. 1/2 tsk.
- Fordel cocktailen i 2 små glas, – top med frisk lime og sugerør.Server straks 🙂