Hjemmelavede forårsruller - Opskrift med kylling og grøntsager

Forårsruller med kylling, grøntsager og glasnudler

Forårsruller med kylling, grøntsager og glasnudler
Opskrift på lækre sprøde forårsruller med oksekød og grøntsager.
Denne opskrift giver ca. 30 små forårsruller.
Hjemmelavede forårsruller - Opskrift med kylling og grøntsager

Lækre sprøde forårsruller fyldt med hakket kylling, masser af grøntsager og glasnudler.
De smager simpelthen så dejligt og er super nemme at lave.
Til hjemmelavede forårsruller bruger jeg gerne en pakke frossen filodej i str. 20×20 eller deromkring, – så får man nogle fine små forårsruller.
Jeg serverer forårsrullerne med sød chilisauce, soya, miso og andre lækre dips. Hvis jeg serverer forårsrullerne som hovedmåltid laver jeg et stort fad grøntsags stiks ved siden af som man også kan dyppe i de forskellige dips, – alternativt serverer jeg dem som del af et måltid, f.eks. til en lækker thai inspireret ris eller nuddelret.
Prøv også disse lækre forårsruller med oksekød og grøntsager.

Hjemmelavede forårsruller - Opskrift med kylling og grøntsager

Forårsruller med kylling, grøntsager og glasnudler

Opskrift på lækre sprøde forårsruller med oksekød og grøntsager.
Denne opskrift giver ca. 30 små forårsruller.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.67 fra 12 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Forret, Frokost, Hovedret
Køkken: Asien
Samlet tid: 45 minutter

Video af opskriften

Ingredienser

Fyld

  • 500 g

    hakket kyllingekød

  • 50 g

    glasnudler

  • 1/2

    spidskål, fintsnittet

  • 1

    rød peberfrugt

  • 1

    grøn peberfrugt

  • 1

    stort løg

  • 2 fed

    hvidløg

  • 1 1/2 spsk

    oyster sauce

  • 1 spsk

    soya

  • 1 tsk

    karry

  • Salt og peber

  • Olie

Derudover

  • 1 pk

    filodej (Min. 30 stykker på ca. 20x20cm)

  • 3 spsk

    hvedemel

  • 3 spsk

    vand

  • 2 l

    raps/fritureo

Sådan gør du

Fyld

  • Tilbered glasnudlerne som beskrevet på pakken. Oftest skal de trække i en skål koldt vand i 15-20 min., overhæld dem derefter med kogende vand, lad dem trække i et lille minut, og skyld dem derefter i rigeligt koldt vand. Dræn dem godt for væde i en sigte.
  • Hak løg, peberfrugt og hvidløg fint, eller giv det en hurtig tur i en minihakker.
  • Snit spidskålen fint og læg til side.
  • Varm lidt olie i en gryde og svits grøntsagerne af (undtagen kålen) i et par minutter.
  • Tilsæt kyllingekødet og lad det brune godt af, og tilsæt derefter karry og lad den varme med et par minutter.
  • Tilsæt kålen og lad den faldes sammen.
  • Hæld soya og oyster sauce over, og smag blandingen til med salt og peber.
  • Lad den køle let af inden forårsrullerne samles.
    Du kan vælge at blande glasnudlerne med fyldet, - eller lægges dem ovenpå fyldet når forårsrullerne samles.

Forårsruller

  • Varm olien op ved middel varme, - den skal være ca. 170 grader. Imens samles forårsrullerne.
  • Bland mel og vand sammen, og brug blandingen som lim til at lukke forårsrullerne med.
  • Læg et stykke filo dej foran dig, - med et hjørne pegende mod dig.
  • Læg et par store spiseskefulde fyld i hjørnet, sammen med en smule glasnudler, og rul dejen tæt omkring fyldet til du når midten.
  • Bøj de lange "flapper"ind over forårsrullen, pensl det øverste hjørnet med mel klister, og rul forårsrullen sammen og sørg for den fæstner for enden.
  • Fritter forårsrullerne lidt af gangen til de er gyldne og sprøde, ca. 5 min., - og lad dem derefter suge på lidt køkkenrulle.
  • Server de sprøde forårsruller med forskellige dip, en friske salat, grøntsags stiks eller en god asiatisk ris/nuddelret.
Hjemmelavede forårsruller - Opskrift med kylling og grøntsager
Hjemmelavede forårsruller – Opskrift med kylling og grøntsager
Hjemmelavede forårsruller - Opskrift med kylling og grøntsager
Hjemmelavede forårsruller – Opskrift med kylling og grøntsager
Hjemmelavede forårsruller - Opskrift med kylling og grøntsager
Hjemmelavede forårsruller – Opskrift med kylling og grøntsager

Kommentarer

  1. Ninette

    Hej Dianna
    Forårsrullerne ser vildt lækre ud og må helt bestemt prøves! Men hvor bliver glasnudlerne af i opskriften?
    mvh Ninette

    • Hej Ninette
      Tusind tak for din besked 🙂
      Arh for søren, den er smuttet, – opskriften er opdateret nu 🙂

      Dbh Dianna

  2. Kan man lave disse i en airfryer?

    • Hej Tina

      Jeg har ikke selv prøvet, – men har set flere der gør det.
      De skal pensles godt med olie inden for at dejen kan blive sprød:)

      Kh Dianna

  3. Kan man fryse dem

    Mvh marianne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)