Fiskefrikadeller - Opskrift på fiskefrikadeller med torsk

Fiskefrikadeller med torsk

Anbefal


De lækreste og mest simple fiskefrikadeller lavet på ren torsk. De smager helt fantastiske, og hele familien er vilde med dem.
Det er super nemt at lave sin egen fiskefars, og det er en rigtig god måde at få brugt evt. rester der bliver skåret fra hvis man skærer sine egne fiskebøffer ud.

Fiskefrikadeller med torsk

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 45 min.

Nem og simpel opskrift på fiskefrikadeller med torsk, - en version hele familien elsker.

Ingredienser

  • 800 g torsk
  • 2 løg
  • 1 dl mælk
  • 1 dl rasp
  • 2 æg
  • 1 citron, saften heraf
  • 1 1/2 - 2 tsk salt
  • Peber
  • Smør til stegning

Fremgangsmåde

1

Rens torsken fri for evt. ben og skind, og skær den i store klumper.

2

Blend torsk sammen med løg, æg, mælk, citron og rasp til en ensartet masse.

3

Tilsæt salt og krydr med peber og rør det godt ind i farsen.

4

Smelt smørret på en pande og steg fiskefrikadellerne ved middel varme, til de er gyldne og gennemstegte, - ca. 5 min. på hver side.

Fiskefrikadeller - Opskrift på fiskefrikadeller med torsk
Fiskefrikadeller – Opskrift på fiskefrikadeller med torsk
Fiskefrikadeller - Opskrift på fiskefrikadeller med torsk
Fiskefrikadeller – Opskrift på de bedste fiskefrikadeller med torsk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gourministeriet bruger Akismet for at reducere spam. Læs mere om databehandling her.