Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Fiskefrikadeller med torsk
Nem og simpel opskrift på fiskefrikadeller med torsk, - en version hele familien elsker.
Samlet tid
45
minutter
minutter
Servings
4
Personer
Author
Dianna
Ingredienser
800
g
torsk
2
løg
1
dl
mælk
1
dl
rasp
2
æg
1
citron, saften heraf
1 1/2
tsk
salt
Peber
Smør til stegning
Sådan gør du
Rens torsken fri for evt. ben og skind, og skær den i store klumper.
Blend torsk sammen med løg, æg, mælk, citron og rasp til en ensartet masse.
Tilsæt salt og krydr med peber og rør det godt ind i farsen.
Smelt smørret på en pande og steg fiskefrikadellerne ved middel varme, til de er gyldne og gennemstegte, - ca. 5 min. på hver side.
Video