Cremet pasta med laks og asparges

Cremet pasta med laks og asparges
Opskrift på nem og lækker pasta med laks og asparges i en cremet flødesauce

Super lækker pasta med laks og asparges vendt i en cremet flødesauce.
Vi lavede retten i forbindelse med at vi lå inde med nogle rester af en lakseside vi spiste dagen før, – derfor er denne ret beskrevet ud fra at laksen er tilberedt. Ligger du inde med fersk laks kan du tilberede det som vi tilbereder en lakseside, – og bruge det i retten.

Cremet pasta med laks og asparges

Opskrift på nem og lækker pasta med laks og asparges i en cremet flødesauce
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Italiensk
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 500 g

    tilberedt laks, brækket i mundrette stykker

  • 400 g

    pasta

  • 2

    løg, finthakket

  • 4 fed

    hvidløg, grofthakket

  • 4

    forårsløg, fintsnittet

  • 3 dl

    tør hvidvin

  • 1/2 l

    piskefløde

  • 150 g

    parmesan

  • 2 spsk

    citronsaft

  • 1stor håndfuld

    bredbladet persille, grofthakket

  • 8

    grønne asparges, - skåret i mindre stykker og overhældt med kogende vand

  • Salt og peber

  • Hakket persille og lidt parmesan til toppen

  • Lidt olie

Sådan gør du

  • Varm lidt olie i en pande og svits løg, forårsløg og hvidløg til løgene er blanke.
  • Hæld hvidvinen over og lad det reducere til det halve.
  • Tilsæt piskefløden og lad retten små simre.
  • Kog i mellemtiden pastaen al dente.
  • 5 min inden pastaen er færdig kogt smages saucen til med salt, peber og citron og de drænede asparges snitter samt parmesan vendes i.
  • Vend derefter forsigtigt laksestykkerne samt persille i saucen.
  • Dræn pastaen for væde og vend den forsigtigt i saucen.
  • Anret pastaen i en tallerken, top med finthakket persille og parmesan og server straks.
Cremet pasta med laks - Opskrift på pasta med laks i fløde
Cremet pasta med laks – Opskrift på pasta med laks i fløde

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*