Pasta Alfredo - Opskrift på nem og cremet Pasta Alfredo

Cremet pasta Alfredo

Cremet pasta Alfredo
Opskrift på lækker cremet pasta Alfredo
Pasta Alfredo - Opskrift på nem og cremet Pasta Alfredo

Enkel og lækker pasta, cremet og fyldig med en skøn og mild smag af parmesan.
Denne pasta er ultra cremet, der er hverken sparet på fløde eller parmesan, og det skal man altså heller ikke når man laver Pasta Alfredo.
Den er super nem at lave og tager ingen tid at bikse sammen, og så kan hele familien være med da den er skøn og mild i smagen.

Pasta Alfredo - Opskrift på nem og cremet Pasta Alfredo

Cremet pasta Alfredo

Opskrift på lækker cremet pasta Alfredo
5 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 25 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 400 g

    pasta

  • 6 fed

    hvidløg, fintrevet eller presset

  • 25 g

    smør

  • 1/2 l

    piskefløde

  • 140 g

    parmesan, fintrevet

  • Salt og peber

  • Evt. lidt persille og parmesan til toppen

Sådan gør du

  • Smelt smørret i en gryde og svits hvidløget af et par minutter, uden det tager farve.
  • Hæld fløden over og lad den koge op.
  • Skru ned for blusset og tilsæt parmesan, og lad saucen små simre mens pastaen koges al dente i en anden gryde.
  • Hæld vandet fra pastaen og gem et par deciliter, hvis saucen bliver for tyk.
  • Smag saucen til med salt og peber, vend pastaen heri og juster evt. konsistensen med lidt kogevand fra pastaen, - den skal være lækker cremet og ikke for tyk.
  • Server pastaen toppet med en smule fintrevet parmesan og lidt persille.
Pasta Alfredo - Opskrift på nem og cremet Pasta Alfredo
Pasta Alfredo – Opskrift på nem og cremet Pasta Alfredo
Pasta Alfredo - Opskrift på nem og cremet Pasta Alfredo
Pasta Alfredo – Opskrift på nem og cremet Pasta Alfredo
Pasta Alfredo - Opskrift på nem og cremet Pasta Alfredo
Pasta Alfredo – Opskrift på nem og cremet Pasta Alfredo

Kommentarer

  1. søren larsen

    Pasta Alfredo består af 3 – TRE – ingredienser (til nød 4): Fettucine, SMØR -ikke 25 gr. men betydeligt mere samt friskrevet parmesan evt. hvidløg. Originalt uden hvidløg. Alt andet er unødigt og amerikaniseret ligegyldighed. En ægte italiener vil, alt efter dennes temperament, vende øjnene opgivende opad eller endog komme med voldstrusler mod denne fuldstændig vanærende udgave af en ægte klassiker.

    • Hej Søren

      Nu er vi jo heldigvis alle forskellige, og foretrækker vores mad forskelligt. Hvis vi alle lavede maden på fuldstændig samme måde, – så ville mit arbejde være overflødigt, og det ville da blive en noget kedelig oplevelse at tage ud og spise. 

      Derudover finder du ikke et sted i opskriften hvor jeg skriver “ægte italiensk opskrift” – den er lavet ud fra hvordan jeg og min familie kan lide den, – og så må italienerne altså vende øjne. Truslerne må de dog gerne beholde for sig selv 🙂
      
Rigtig god dag.

      De bedste hilsner
      Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*