Cowboytoast - Opskrift på lækker snasket triple cowboytoast

Cowboytoast a la Gourministeriet

Gourministeriets cowboytoast
Opskrift på lækker snasket triple cowboytoast.
Cowboytoast - Opskrift på lækker snasket triple cowboytoast

Fantastisk, snaket og lækker, – denne triple cowboytoast smager simpelthen vidunderligt.
Brødene er toppet med cheddar, chilisauce (bruger altid Chu Chum Real Chili Sauce), krydret oksekøds fyld og bløde søde løg, – inden de kommer en tur i toasteren.
Denne cowboy toast er super nem at lave, og fungerer perfekt som frokost eller aftensmad, – eller som morgenmad dagen-der-på.
Kødfyldet og løgene skal gerne køle lidt af inden toasten samles, – det gør det nemmere at arbejde med, og man kan smøre fyldet på brødet, uden det ryger af.
Er der fyld til overs kan det fyldes i denne lækre Millionbøf burger med spejlæg.

Cowboytoast - Opskrift på lækker snasket triple cowboytoast

Gourministeriets cowboytoast

Opskrift på lækker snasket triple cowboytoast.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Kødfyld

  • 500 g

    hakket oksekød

  • 1

    løg, finthakket

  • 1

    grøn peberfrugt, finthakket

  • 3/4 dl

    vand

  • 1/2 spsk

    majsstivelse

  • 3 spsk

    worcestershire sauce

  • 3 spsk

    ketchup

  • 1 spsk

    dijon

  • Lidt kulør

  • Olie

  • Salt og peber

Søde løg

  • 2

    store løg

  • 50 g

    smør

  • 1 1/2 spsk

    sukker

Derudover

  • 12 skiver

    toastbrød

  • 8 skiver

    cheddar af blok

  • 6 spsk

    god chilisauce, - jeg kan varmt anbefale Chu Chum Real Chili Sauce

Sådan gør du

Søde løg

  • Skær løgene i strimler.
  • Smelt smørret og steg løgene klare og møre ved middel varme.
  • Tilsæt sukkeret og lad det smelte og karamellisere løgene.
  • Sluk for blusset og lad løgene køle let af.

Kødfyld

  • Varm olien på en pande eller i en gryde og steg løg og peberefrugter af til løgene er klare.
  • Tilsæt kødet og brun det godt af, - krydr med salt og peber.
  • Tilsæt ketchup, worcestershire sauce og dijon og varm igennem.
  • Rør majsstivelsen sammen med vandet, og tilsæt det lidt ad gangen under omrøring.
  • Juster evt. farven med en smule kulør, smag til med salt og peber, og lad fyldet køle godt af så det bliver mere fast i konsistensen.

Samling af toasten

  • Smør 8 af brødskiverne med chilisauce, ikke for meget, - sørg for at smage på saucen inden, så du selv justerer efter temperament.
  • De 4 hvide skiver brød toppes med et godt lag kødfyld og bløde løg, og derefter lægges en god tyk skive cheddar på hver.
  • Top med en skive brød med chilisauce, og smør også denne med kød samt en god skefuld bløde løg.
  • Slut toastene af med endnu en skive cheddar og brødskive med chilisauce, - vend chilisiden indad.
  • Læg toastene i en toaster, uden at mase dem for meget sammen, og rist dem til de er gyldne, sprøde og varme indeni.
Cowboytoast - Opskrift på lækker snasket triple cowboytoast
Cowboytoast – Opskrift på lækker snasket triple cowboytoast
Cowboytoast - Opskrift på lækker snasket triple cowboytoast
Cowboytoast – Opskrift på lækker snasket triple cowboytoast
Cowboytoast - Opskrift på lækker snasket triple cowboytoast
Cowboytoast – Opskrift på lækker snasket triple cowboytoast

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Millionbøf burger med spejlæg - Opskrift på snasket burger

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*