Fantastisk, snaket og lækker, – denne triple cowboytoast smager simpelthen vidunderligt.
Brødene er toppet med cheddar, chilisauce (bruger altid Chu Chum Real Chili Sauce), krydret oksekøds fyld og bløde søde løg, – inden de kommer en tur i toasteren.
Denne cowboy toast er super nem at lave, og fungerer perfekt som frokost eller aftensmad, – eller som morgenmad dagen-der-på.
Kødfyldet og løgene skal gerne køle lidt af inden toasten samles, – det gør det nemmere at arbejde med, og man kan smøre fyldet på brødet, uden det ryger af.
Er der fyld til overs kan det fyldes i denne lækre Millionbøf burger med spejlæg.
Gourministeriets cowboytoast
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Kødfyld
- 500 g
hakket oksekød
- 1
løg, finthakket
- 1
grøn peberfrugt, finthakket
- 3/4 dl
vand
- 1/2 spsk
majsstivelse
- 3 spsk
worcestershire sauce
- 3 spsk
ketchup
- 1 spsk
dijon
-
Lidt kulør
-
Olie
-
Salt og peber
Søde løg
- 2
store løg
- 50 g
smør
- 1 1/2 spsk
sukker
Derudover
- 12 skiver
toastbrød
- 8 skiver
cheddar af blok
- 6 spsk
god chilisauce, - jeg kan varmt anbefale Chu Chum Real Chili Sauce
Sådan gør du
Søde løg
- Skær løgene i strimler.
- Smelt smørret og steg løgene klare og møre ved middel varme.
- Tilsæt sukkeret og lad det smelte og karamellisere løgene.
- Sluk for blusset og lad løgene køle let af.
Kødfyld
- Varm olien på en pande eller i en gryde og steg løg og peberefrugter af til løgene er klare.
- Tilsæt kødet og brun det godt af, - krydr med salt og peber.
- Tilsæt ketchup, worcestershire sauce og dijon og varm igennem.
- Rør majsstivelsen sammen med vandet, og tilsæt det lidt ad gangen under omrøring.
- Juster evt. farven med en smule kulør, smag til med salt og peber, og lad fyldet køle godt af så det bliver mere fast i konsistensen.
Samling af toasten
- Smør 8 af brødskiverne med chilisauce, ikke for meget, - sørg for at smage på saucen inden, så du selv justerer efter temperament.
- De 4 hvide skiver brød toppes med et godt lag kødfyld og bløde løg, og derefter lægges en god tyk skive cheddar på hver.
- Top med en skive brød med chilisauce, og smør også denne med kød samt en god skefuld bløde løg.
- Slut toastene af med endnu en skive cheddar og brødskive med chilisauce, - vend chilisiden indad.
- Læg toastene i en toaster, uden at mase dem for meget sammen, og rist dem til de er gyldne, sprøde og varme indeni.
Pingback: Millionbøf burger med spejlæg - Opskrift på snasket burger
Mange tak for den opskrift nøj hvor smager den godt! MUMS!
Hej Dennis
Det er helt fantastisk at høre, – tusind tak for din besked:)
Rigtig dejlig dag:)
Dbh Dianna
Hej
I din burger og cowboytoast med millionbøf burger du worcestershire sauce, men i din alm millionbøf med mos bruger du engelsk sauce, hvorfor det ene et sted og hvorfor det andet et andet sted. Går ud fra der en fordel og det er et tilvalg, men hvad er begrundelsen