Fantastisk, snaket og lækker, – denne triple cowboytoast smager simpelthen vidunderligt.
Brødene er toppet med cheddar, chilisauce (bruger altid Chu Chum Real Chili Sauce), krydret oksekøds fyld og bløde søde løg, – inden de kommer en tur i toasteren.
Denne cowboy toast er super nem at lave, og fungerer perfekt som frokost eller aftensmad, – eller som morgenmad dagen-der-på.
Kødfyldet og løgene skal gerne køle lidt af inden toasten samles, – det gør det nemmere at arbejde med, og man kan smøre fyldet på brødet, uden det ryger af.
Er der fyld til overs kan det fyldes i denne lækre Millionbøf burger med spejlæg.

Gourministeriets cowboytoast
Ingredienser
Kødfyld
- 500 g
hakket oksekød
- 1
løg, finthakket
- 1
grøn peberfrugt, finthakket
- 3/4 dl
vand
- 1/2 spsk
majsstivelse
- 3 spsk
worcestershire sauce
- 3 spsk
ketchup
- 1 spsk
dijon
-
Lidt kulør
-
Olie
-
Salt og peber
Søde løg
- 2
store løg
- 50 g
smør
- 1 1/2 spsk
sukker
Derudover
- 12 skiver
toastbrød
- 8 skiver
cheddar af blok
- 6 spsk
god chilisauce, - jeg kan varmt anbefale Chu Chum Real Chili Sauce
Sådan gør du
Søde løg
- Skær løgene i strimler.
- Smelt smørret og steg løgene klare og møre ved middel varme.
- Tilsæt sukkeret og lad det smelte og karamellisere løgene.
- Sluk for blusset og lad løgene køle let af.
Kødfyld
- Varm olien på en pande eller i en gryde og steg løg og peberefrugter af til løgene er klare.
- Tilsæt kødet og brun det godt af, - krydr med salt og peber.
- Tilsæt ketchup, worcestershire sauce og dijon og varm igennem.
- Rør majsstivelsen sammen med vandet, og tilsæt det lidt ad gangen under omrøring.
- Juster evt. farven med en smule kulør, smag til med salt og peber, og lad fyldet køle godt af så det bliver mere fast i konsistensen.
Samling af toasten
- Smør 8 af brødskiverne med chilisauce, ikke for meget, - sørg for at smage på saucen inden, så du selv justerer efter temperament.
- De 4 hvide skiver brød toppes med et godt lag kødfyld og bløde løg, og derefter lægges en god tyk skive cheddar på hver.
- Top med en skive brød med chilisauce, og smør også denne med kød samt en god skefuld bløde løg.
- Slut toastene af med endnu en skive cheddar og brødskive med chilisauce, - vend chilisiden indad.
- Læg toastene i en toaster, uden at mase dem for meget sammen, og rist dem til de er gyldne, sprøde og varme indeni.



Pingback: Millionbøf burger med spejlæg - Opskrift på snasket burger
Mange tak for den opskrift nøj hvor smager den godt! MUMS!
Hej Dennis
Det er helt fantastisk at høre, – tusind tak for din besked:)
Rigtig dejlig dag:)
Dbh Dianna