Cowboytoast - Opskrift på lækker snasket triple cowboytoast

Cowboytoast a la Gourministeriet

Cowboytoast - Opskrift på lækker snasket triple cowboytoast
Gourministeriets cowboytoast
Opskrift på lækker snasket triple cowboytoast.
Samlet tid: 45 minutter
5 fra 13 stemmer

Fantastisk, snaket og lækker, – denne triple cowboytoast smager simpelthen vidunderligt.
Brødene er toppet med cheddar, chilisauce (bruger altid Chu Chum Real Chili Sauce), krydret oksekøds fyld og bløde søde løg, – inden de kommer en tur i toasteren.
Denne cowboy toast er super nem at lave, og fungerer perfekt som frokost eller aftensmad, – eller som morgenmad dagen-der-på.
Kødfyldet og løgene skal gerne køle lidt af inden toasten samles, – det gør det nemmere at arbejde med, og man kan smøre fyldet på brødet, uden det ryger af.
Er der fyld til overs kan det fyldes i denne lækre Millionbøf burger med spejlæg.

Cowboytoast - Opskrift på lækker snasket triple cowboytoast

Gourministeriets cowboytoast

Opskrift på lækker snasket triple cowboytoast.
5 fra 13 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Kødfyld

  • 500 g

    hakket oksekød

  • 1

    løg, finthakket

  • 1

    grøn peberfrugt, finthakket

  • 3/4 dl

    vand

  • 1/2 spsk

    majsstivelse

  • 3 spsk

    worcestershire sauce

  • 3 spsk

    ketchup

  • 1 spsk

    dijon

  • Lidt kulør

  • Olie

  • Salt og peber

Søde løg

  • 2

    store løg

  • 50 g

    smør

  • 1 1/2 spsk

    sukker

Derudover

  • 12 skiver

    toastbrød

  • 8 skiver

    cheddar af blok

  • 6 spsk

    god chilisauce, - jeg kan varmt anbefale Chu Chum Real Chili Sauce

Sådan gør du

Søde løg

  • Skær løgene i strimler.
  • Smelt smørret og steg løgene klare og møre ved middel varme.
  • Tilsæt sukkeret og lad det smelte og karamellisere løgene.
  • Sluk for blusset og lad løgene køle let af.

Kødfyld

  • Varm olien på en pande eller i en gryde og steg løg og peberefrugter af til løgene er klare.
  • Tilsæt kødet og brun det godt af, - krydr med salt og peber.
  • Tilsæt ketchup, worcestershire sauce og dijon og varm igennem.
  • Rør majsstivelsen sammen med vandet, og tilsæt det lidt ad gangen under omrøring.
  • Juster evt. farven med en smule kulør, smag til med salt og peber, og lad fyldet køle godt af så det bliver mere fast i konsistensen.

Samling af toasten

  • Smør 8 af brødskiverne med chilisauce, ikke for meget, - sørg for at smage på saucen inden, så du selv justerer efter temperament.
  • De 4 hvide skiver brød toppes med et godt lag kødfyld og bløde løg, og derefter lægges en god tyk skive cheddar på hver.
  • Top med en skive brød med chilisauce, og smør også denne med kød samt en god skefuld bløde løg.
  • Slut toastene af med endnu en skive cheddar og brødskive med chilisauce, - vend chilisiden indad.
  • Læg toastene i en toaster, uden at mase dem for meget sammen, og rist dem til de er gyldne, sprøde og varme indeni.

Følg Gourministeriet på Instagram

Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

Gourministeriet - Instagram
Klik her og følg Gourministeriet
Cowboytoast - Opskrift på lækker snasket triple cowboytoast
Cowboytoast – Opskrift på lækker snasket triple cowboytoast
Cowboytoast - Opskrift på lækker snasket triple cowboytoast
Cowboytoast – Opskrift på lækker snasket triple cowboytoast
Cowboytoast - Opskrift på lækker snasket triple cowboytoast
Cowboytoast – Opskrift på lækker snasket triple cowboytoast

Kommentarer

  1. Pingback: Millionbøf burger med spejlæg - Opskrift på snasket burger

  2. Dennis

    5 stars
    Mange tak for den opskrift nøj hvor smager den godt! MUMS!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse