
I søndags stod den på bagning med den ældste prinsesse, og hun besluttede sig for at det skulle være chokolade muffins med glasur.
Og alt imens hun fik lov at pynte med alverdens glasur og krymmel, prøvede mig lidt frem og lavede en lækker appelsin/vanilje frosting som jeg toppede nogle af vores chokolade muffins med, og den faldt altså også i ganske god jord.

Chokolade muffins med appelsin frosting
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Chokolade muffins
- 200 g
hvedemel
- 250 g
sukker
- 2
æg
- 120 g
blødt smør
- 2 1/2 dl
sødmælk
- 3 spsk
kakaopulver
- 1 tsk
vaniljesukker
- 1 1/2 tsk
bagepulver
- Et godt nip salt
-
Evt. revet appelsinskal
Appelsin frosting
- 100 g
blødt smør
- 150 g
flødeost naturel (ikke light)
- 250 g
flormelis
- 1 tsk
vaniljesukker
- 2 spsk
appelsinsaft
- 1
appelsin, fintrevet skal heraf
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Pisk sukker og æg til en luftig masse.
- Tilsæt kakaopulver, mel, bagepulver, vaniljesukker og smør til massen og rør gradvis sammen med mælken.
- Fordel kagemassen i 14-16 muffinforme og bag dem ved 175 grader i ca. 25 min.
- Lad dine chokolade muffins køle af og lav i mellemtiden din frosting, – husk at øge mængden hvis du vil have frosting til alle 16 muffins.
- Pisk den bløde smør sammen med flormelis, vaniljepulver og appelsinsaft.
- Når den ønskede konsistens er opnået vendes appelsinskallen i og din frosting er klar til at pynte kagerne med.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
God cupcake. Jeg nøjedes med den revne appelsin og ikke også appelsinjuicen i frostingen, og det var perfekt
Hej Anette
Det er jeg rigtig glad for at høre, tusind tak 🙂
Rigtig dejlig dag 🙂
Dbh Dianna