Opskrift på chokolade muffins med appelsin frosting
Denne opskrift giver 14-16 stk
Samlet tid 1 timetime
Author Dianna
Ingredienser
Chokolade muffins
200g
hvedemel
250g
sukker
2
æg
120g
blødt smør
2 1/2dl
sødmælk
3spsk
kakaopulver
1tsk
vaniljesukker
1 1/2tsk
bagepulver
Et godt nip salt
Evt. revet appelsinskal
Appelsin frosting
100g
blødt smør
150g
flødeost naturel (ikke light)
250g
flormelis
1tsk
vaniljesukker
2spsk
appelsinsaft
1
appelsin, fintrevet skal heraf
Sådan gør du
Pisk sukker og æg til en luftig masse.
Tilsæt kakaopulver, mel, bagepulver, vaniljesukker og smør til massen og rør gradvis sammen med mælken.
Fordel kagemassen i 14-16 muffinforme og bag dem ved 175 grader i ca. 25 min.
Lad dine chokolade muffins køle af og lav i mellemtiden din frosting, - husk at øge mængden hvis du vil have frosting til alle 16 muffins.
Pisk den bløde smør sammen med flormelis, vaniljepulver og appelsinsaft.
Når den ønskede konsistens er opnået vendes appelsinskallen i og din frosting er klar til at pynte kagerne med.
Video
Noter
Da kagerne holder kortere tid og er sværere at opbevare med frosting på toppen, valgte jeg kun at toppe 6 af kagerne.
Resten fik Alberte lov til at pynte med alverdens glasur og krymmel.