Butterdejsstang med pepperoni og mozzarella – Pizza version

Butterdejsstang med pepperoni og mozzarella

Butterdejsstang med pepperoni og mozzarella
Opskrift på pizza inspireret butterdejsstang med tomat, pepperoni og mozzarella.
Butterdejsstang med pepperoni og mozzarella – Pizza version

Denne butterdejsstang med pepperoni og mozzarella er en pizza-inspireret favorit, der med garanti vil begejstre hele familien.
Butterdejen fyldes med et lækkert lag af pizzasauce, pepperoni og mozzarella, før den flettes og bages til perfektion – sprød, gylden og uimodståelig. En snasket og lækker ret, der er oplagt både som aftensmad og som en hyggelig snack.
Server din pizza butterdejsstang med en frisk, sprød salat for at runde måltidet af, eller brug den som en lækker appetizer.
Den smager fantastisk lun lige fra ovnen, men kan også nydes kold – perfekt som en nem frokost eller i madpakken.
En alsidig opskrift, der altid hitter.

Butterdejsstang med pepperoni og mozzarella – Pizza version

Butterdejsstang med pepperoni og mozzarella

Opskrift på pizza inspireret butterdejsstang med tomat, pepperoni og mozzarella.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Appetizer, Brød, Frokost, Hovedret, Tilbehør
Køkken: Dansk
Nøgleord: Butterdejsstang, Butterdejstærte, Flettet butterdejsstang, Pizza
Samlet tid: 10 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Derudover

  • Sammenpisket æg til pensling
  • Sesam

Sådan gør du

  • Fold butterdejen ud på et stykke bagepapir, og skær skrå strimler i dejen til du når 1/3 del ind på butterdejspladen. Gør dette på begge sider.
    Se billedet lide under opskriften.
  • Fordel pizazsaucen på midten, top med halvdelen af osten, pepperoni og så resten af osten ovenpå. Fordel evt. også lidt friske basilikum på toppen af fyldet.
    Krydr med en smule salt, friskkværnet peber og et drys tørret oregano.
  • Fold enderne af dejen ind over fyldet, og fold nu skiftevis strimler fra begge sider ind over fyldet – én ad gangen.
    Se evt. videoen over opskriften.
  • Pensl toppen med et sammenpisket æg og drys med sesam, og bag butterdejsstangen I en forvarmet ovn i ca. 20 minutter ved 200 grader, almindelig varme.
  • Lad den hvile i 5-10 minutter inden den serveres.
Sådan fletter du en butterdejsstang
Sådan fletter du en butterdejsstang

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)