Denne butterdejsstang med pepperoni og mozzarella er en pizza-inspireret favorit, der med garanti vil begejstre hele familien.
Butterdejen fyldes med et lækkert lag af pizzasauce, pepperoni og mozzarella, før den flettes og bages til perfektion – sprød, gylden og uimodståelig. En snasket og lækker ret, der er oplagt både som aftensmad og som en hyggelig snack.
Server din pizza butterdejsstang med en frisk, sprød salat for at runde måltidet af, eller brug den som en lækker appetizer.
Den smager fantastisk lun lige fra ovnen, men kan også nydes kold – perfekt som en nem frokost eller i madpakken.
En alsidig opskrift, der altid hitter.
Butterdejsstang med pepperoni og mozzarella
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 rulle butterdej
- 3 spsk pizzasauce – klik her for opskrift
- 80 g mozzarella, revet
- 50 g pepperoni, halveret
- Tørret oregano
- Evt. friske basilikumblade
Derudover
- Sammenpisket æg til pensling
- Sesam
Sådan gør du
- Fold butterdejen ud på et stykke bagepapir, og skær skrå strimler i dejen til du når 1/3 del ind på butterdejspladen. Gør dette på begge sider.Se billedet lide under opskriften.
- Fordel pizazsaucen på midten, top med halvdelen af osten, pepperoni og så resten af osten ovenpå. Fordel evt. også lidt friske basilikum på toppen af fyldet.Krydr med en smule salt, friskkværnet peber og et drys tørret oregano.
- Fold enderne af dejen ind over fyldet, og fold nu skiftevis strimler fra begge sider ind over fyldet – én ad gangen. Se evt. videoen over opskriften.
- Pensl toppen med et sammenpisket æg og drys med sesam, og bag butterdejsstangen I en forvarmet ovn i ca. 20 minutter ved 200 grader, almindelig varme.
- Lad den hvile i 5-10 minutter inden den serveres.