Brombærmarmelade
Opskrift på nem og lækker brombærmarmelade.Denne portion giver til et almindeligt syltetøjsglas.

Frisk og lækker brombærmarmelade med et strejf af stjerneanis, – perfekt til både det søde dessertbord, ostebord eller bare på en nybagt bolle.
Stjerneanis giver den et mildt strejf af lakrids uden det på nogen måde smager igennem, blot en mild undertone. Bryder man sig ikke om stjerneanis kan det sagtens undlades.
Den er super nem og hurtig at lave, og så smager hjemmelavet marmelade bare meget mere af lækre solmodne bær.

Brombærmarmelade
Opskrift på nem og lækker brombærmarmelade.Denne portion giver til et almindeligt syltetøjsglas.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 350 g
brombær (frost eller friske)
- 180 g
sukker
- 1/2 citron, saften heraf
- 2
stjerneanis
- 1/4 tsk
rød melatin
-
Atemon
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Bland melatin med en spsk sukker og stil det til side.
- Skyl og rens brombærrene (hvis de er friske) og hæld dem i en gryde sammen med resten af sukkeret, citron og stjerneanis.
- Kog op og skru derefter ned på middel varme og lad marmeladen koge i 10 minutter. Rør jævnligt og mas evt. brombærrene med et piskeris.
- Tilsæt melatin blandet med sukker under omrøring og kog videre et par minutter.
- Fjern stjerneanis og hæld marmeladen på et atemon skyllet syltetøjsglas og stil på køl.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Energi (KJ/kcal) : 71 kcal
Protein (g) : 0.4g
Fedt (g) : 0.2g
Kulhydrat (g) : 18 g
Mættede fedtsyrer : 0.01 g
Sukkerarter : 16 g
Salt : 0.5 mg

Tror du at jeg ville kunne bruge lidt lakridspulver i stedet for stjerneanis?