Brombærmarmelade - Opskrift på syltetøj med brombær

Brombærmarmelade med stjerneanis

Brombærmarmelade
Opskrift på nem og lækker brombærmarmelade.
Denne portion giver til et almindeligt syltetøjsglas.
Brombærmarmelade - Opskrift på syltetøj med brombær

Frisk og lækker brombærmarmelade med et strejf af stjerneanis, – perfekt til både det søde dessertbord, ostebord eller bare på en nybagt bolle.
Stjerneanis giver den et mildt strejf af lakrids uden det på nogen måde smager igennem, blot en mild undertone. Bryder man sig ikke om stjerneanis kan det sagtens undlades.
Den er super nem og hurtig at lave, og så smager hjemmelavet marmelade bare meget mere af lækre solmodne bær.

Brombærmarmelade - Opskrift på syltetøj med brombær

Brombærmarmelade

Opskrift på nem og lækker brombærmarmelade.
Denne portion giver til et almindeligt syltetøjsglas.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 7 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Dessert, Tilbehør
Køkken: Dansk, Gourministeriet
Keyword: Brombær, Marmelade, Syltetøj
Samlet tid: 20 minutter

Video af opskriften

Ingredienser

  • 350 g

    brombær (frost eller friske)

  • 180 g

    sukker

  • 1/2 citron, saften heraf
  • 2

    stjerneanis

  • 1/4 tsk

    rød melatin

  • Atemon

Sådan gør du

  • Bland melatin med en spsk sukker og stil det til side.
  • Skyl og rens brombærrene (hvis de er friske) og hæld dem i en gryde sammen med resten af sukkeret, citron og stjerneanis.
  • Kog op og skru derefter ned på middel varme og lad marmeladen koge i 10 min., - rør jævnligt og mas evt. brombærrene med et piskeris.
  • Tilsæt melatin blandet med sukker under omrøring og kog videre et par minutter.
  • Fjern stjerneanis og hæld marmeladen på et atemon skyllet syltetøjsglas og stil på køl.
Brombærmarmelade - Opskrift på syltetøj med brombær
Brombærmarmelade – Opskrift på syltetøj med brombær

Linkede opskrifter

  1. Tina Schmidt

    Tror du at jeg ville kunne bruge lidt lakridspulver i stedet for stjerneanis?

Skriv et svar til Tina Schmidt Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)