Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print
Brombærmarmelade
Opskrift på nem og lækker brombærmarmelade. Denne portion giver til et almindeligt syltetøjsglas.
Ret
Dessert, Tilbehør
Køkken
Dansk, Gourministeriet
Nøgleord
Brombær, Marmelade, Syltetøj
Samlet tid
20
minutter
minutter
Author
Dianna
Ingredienser
350
g
brombær (frost eller friske)
180
g
sukker
1/2
citron, saften heraf
2
stjerneanis
1/4
tsk
rød melatin
Atemon
Sådan gør du
Bland melatin med en spsk sukker og stil det til side.
Skyl og rens brombærrene (hvis de er friske) og hæld dem i en gryde sammen med resten af sukkeret, citron og stjerneanis.
Kog op og skru derefter ned på middel varme og lad marmeladen koge i 10 min., - rør jævnligt og mas evt. brombærrene med et piskeris.
Tilsæt melatin blandet med sukker under omrøring og kog videre et par minutter.
Fjern stjerneanis og hæld marmeladen på et atemon skyllet syltetøjsglas og stil på køl.
Video