En af mine absolut yndling sandwich, – så enkelt og lækker.
Vi har piftet den op med et indlæg af æg tilberedt i brød samt spejlæg, – det gør den på ingen måde dårligere skal jeg lige hilse at sige.
BLT sandwich deluxe
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 6 skiver
godt toastbrød
- 2
store tomater, skåret i tynde skiver
- 1 lille romaine salat, delt i blade og skyllet godt
- 8 skiver
bacon i gode tykke skiver, - vi brugte vores hjemmelavede bacon
- 4
æg
-
Mayonnaise
-
Sprayfedt
Sådan gør du
- Steg baconen sprød og læg den til side på lidt køkkenrulle.
- Udstik i 2 af brødskiverne en cirkel, hvori det ene spejlæg skal tilberedes. Placer brødskiverne på en pande med en smule sprayfedt og tænd op for svag varme. Når panden er så varm at du lige akkurat ikke kan holde hånden på den, slår du et æg ud i hver af hullerne. Samtidig slår du de sidste 2 æg ud ved siden af brødskiverne, så de tilberedes som et klassisk spejlæg, stadig ved helt svar varme. Lad dem stå til hviden er tilberedt, ca. 10 min.
- På en grillpande grilles de 4 af brødskiverne med en smule sprayfedt.
- Når brødskiverne er gyldne og æggene tilberedt er sandwichen klat til at samle. Smør de 4 skiver grillet brød med mayonnaise, - start med en skive nederst der toppes med salat, tomat og bacon. I midten lægges brødskiven med ægget i, og denne toppes igen med salat, tomat og bacon. Slut af med spejlægget og den sidste brødskive med mayonnaise.