Blondie brownie - Opskrift på hvid brownie med pecannødder

Blondie brownie – Hvid brownie

Nem, lækker og saftig blondie kage, – brownie lavet med hvid chokolade. Jeg har tilsat hakkede pecannødder i denne, synes det klæder kagen fantastisk, – men den kan også laves uden.
Kagen tager ingen tid at lave, og den kan med fordel laves dagen før den skal serveres. Kagen skal på køl i min. 2-3 timer for at sætte sig. Server den alene eller med en god vaniljeis og friske bær, – det går fantastisk sammen med den søde kage. Prøv også at toppe den med en lækker rabarber kompot.

Blondie brownie - Opskrift på hvid brownie med pecannødder

Blondie brownie – Hvid brownie

Opskrift på nem og lækker blondie – Hvid brownie. Stil kagen på køl når den er let afkølet, – gerne natten over, så kagen sætter sig. Du må ikke tage den ud af formen før den har været på køl i minimum 2-3 timer.
Denne opskrift giver til en bradepande på ca. 30×22 cm.
4.72 fra 25 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Samlet tid: 35 minutter
Antal: 12 personer

Ingredienser

  • 200 g hvid chokolade
  • 140 g smør
  • 4 æg
  • 250 g sukker, gerne rørsukker
  • 80 g hvedemel
  • 1 vaniljestang, kornene heraf
  • 1/2 tsk salt
  • 100 g pecannødder (kan undlades)

Sådan gør du

  • Smelt smørret i en kasserolle og rør chokolade ud her.
  • Pisk æg, sukker og vanilje til en lys og luftig æggesnaps.
  • Sigt mel og salt i æggesnapsen, og vend det grundigt rundt.
  • Vend smør og chokolade blandingen i, – gør det af et par omgange og rør til sidst nødderne i.
  • Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir, og bag kagen i en forvarmet ovn i ca. 30-35 min. ved. 175 grader.
  • Lad kagen køle let af inden den sættes på køl, gerne natten over, eller i minimum2-3 timer til kagen sætter sig. Du må ikke tage kagen ud af formen før den har været på køl.
  • Server kagen alene, eller med en god vaniljeis og friske bær til.
Blondie brownie - Opskrift på hvid brownie med pecannødder
Blondie brownie – Opskrift på hvid brownie med pecannødder

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)