Opskrift på nem og lækker blondie - Hvid brownie. Stil kagen på køl når den er let afkølet, - gerne natten over, så kagen sætter sig. Du må ikke tage den ud af formen før den har været på køl i minimum 2-3 timer.Denne opskrift giver til en bradepande på ca. 30×22 cm.
Ret Dessert
Køkken Dansk
Samlet tid 35 minutterminutter
Servings 12personer
Ingredienser
200ghvid chokolade
140gsmør
4æg
250gsukker, gerne rørsukker
80ghvedemel
1vaniljestang, kornene heraf
1/2tsksalt
100gpecannødder (kan undlades)
Sådan gør du
Smelt smørret i en kasserolle og rør chokolade ud her.
Pisk æg, sukker og vanilje til en lys og luftig æggesnaps.
Sigt mel og salt i æggesnapsen, og vend det grundigt rundt.
Vend smør og chokolade blandingen i, - gør det af et par omgange og rør til sidst nødderne i.
Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir, og bag kagen i en forvarmet ovn i ca. 30-35 min. ved. 175 grader.
Lad kagen køle let af inden den sættes på køl, gerne natten over, eller i minimum2-3 timer til kagen sætter sig. Du må ikke tage kagen ud af formen før den har været på køl.
Server kagen alene, eller med en god vaniljeis og friske bær til.