Den lækreste hjemmelavede barbecue sauce der passer perfekt i en burger, som marinade på spareribs eller til en gang pulled beef.
Den har en skøn kombination af det søde, syrlige og let spicy, – og den kan selvfølgelig spices op og ned alt efter temperament.
Det er så nemt at lave sine egen barbecue sauce, og den kan snildt holde på køl i en uge.

Barbecue sauce
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2 1/2 dl
ketchup
- 1/4 dl
æblecidereddike, – måske en smule mere, smag til
- 1 1/2 spsk
worcestersauce
- 1/2 dl
brun farin
- 2 tsk
løg pulver
- 1 tsk
hvidløgspulver
- 1/2 tsk
chipotle chilipulver
- 1/4 tsk
cayennepeber, – kan justeres efter temperament
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Rør ketchup sammen med æblecidereddike og worcestersauce.
- Tilsæt brun farin og krydderier, – juster evt. selv styrken med cayennepeber.Rør til farinen er opløst.
- Smag til med salt og peber, og opbevar barbecuesaucen på køl til den skal serveres.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.



Pingback: Pulled beef - Opskrift på den lækreste pulled beef
Pingback: Spareribs - Opskrift på langtidsstegte spareribs på grill