Barbecue sauce
Opskrift på den bedste hjemmelavede barbecue sauce.Denne portion giver ca. 3 1/2 dl.

Den lækreste hjemmelavede barbecue sauce der passer perfekt i en burger, som marinade på spareribs eller til en gang pulled beef.
Den har en skøn kombination af det søde, syrlige og let spicy, – og den kan selvfølgelig spices op og ned alt efter temperament.
Det er så nemt at lave sine egen barbecue sauce, og den kan snildt holde på køl i en uge.

Barbecue sauce
Opskrift på den bedste hjemmelavede barbecue sauce.Denne portion giver ca. 3 1/2 dl.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 2 1/2 dl
ketchup
- 1/4 dl
æblecidereddike, – måske en smule mere, smag til
- 1 1/2 spsk
worcestersauce
- 1/2 dl
brun farin
- 2 tsk
løg pulver
- 1 tsk
hvidløgspulver
- 1/2 tsk
chipotle chilipulver
- 1/4 tsk
cayennepeber, – kan justeres efter temperament
-
Salt og peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Rør ketchup sammen med æblecidereddike og worcestersauce.
- Tilsæt brun farin og krydderier, – juster evt. selv styrken med cayennepeber.Rør til farinen er opløst.
- Smag til med salt og peber, og opbevar barbecuesaucen på køl til den skal serveres.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Energi (KJ/kcal) : 82 kcal
Protein (g) : 1g
Fedt (g) : 0.1g
Kulhydrat (g) : 21 g
Mættede fedtsyrer : 0.01 g
Sukkerarter : 17 g
Salt : 439 mg

Pingback: Pulled beef - Opskrift på den lækreste pulled beef
Pingback: Spareribs - Opskrift på langtidsstegte spareribs på grill