Bananpandekager - Opskrift på sundere bananpandekager

Bananpandekager

Nemme og lækre bananpandekager, – perfekt til morgenbordet, i madpakken eller som et lille mellemmåltid.
De tager ingen tid at lave, og så smager de bare så dejligt. Top med med honning, friske bær, hakkede nødder, chokolade sauce eller hvad familien foretrækker.

Bananpandekager - Opskrift på sundere bananpandekager

Bananpandekager

Dianna
Opskrift på nemme og lækre bananpandekager.
Denne opskrift giver til ca. 16 stk.
Ingen stemmer
Samlet tid 20 min
Antal 6 Personer

Ingredienser
  

  • 2-3 bananer

  • 3 æg

  • 2 dl mælk

  • 150 g havregryn

  • 50 g hvedemel

  • 2 tsk bagepulver

  • 1 1/2 tsk vaniljesukker

  • 1 nip salt

  • Lidt smør eller sprayfedt til stegning

Sådan gør du
 

  • Mos bananerne og bland dem med de øvrige ingredienser, - pisk det hele godt sammen.
  • Varm lidt fedtstof på en pande ved middel varmen, og steg pandekagerne til de er fine gyldne på begge sider. Jeg bruger ca. 1/2 dl pandekagedej pr stk, - der får du godt 16 stk af denne portion.
  • Server de lune bananpandekager toppet med familiens foretrukne topping, - og nyd de lækre sundere bananpandekager.
Tried this recipe?Let us know how it was!
Bananpandekager - Opskrift på sundere bananpandekager
Bananpandekager – Opskrift på sundere bananpandekager
Bananpandekager - Opskrift på sundere bananpandekager
Bananpandekager – Opskrift på sundere bananpandekager

Kommentarer

  1. Tina Schmidt

    Kan de fryses?

    • Hej Tina

      Det kan de sagtens 🙂 Jeg vil anbefale at du lægger et stykke madpakke papir mellem hver pandekage, – så er det nemmere at tage det antal op du skal bruge Lun dem evt. på panden eller en tur i ovnen/mikroovnen

      Rigtig god weekend

      De bedste hilsner
      Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*