Bananmuffins med chokolade og mandler

Bananmuffins med chokolade og mandler

Bananmuffins med chokolade og mandler
Opskrift på Bananmuffins med chokolade og mandler
Denne portion giver 12 stk
Bananmuffins med chokolade og mandler

Det sker rigtig ofte, at vi herhjemme har et par lidt for modne bananer liggende som ikke er blevet spist i tide, – og det gør virkelig slet ingenting, for så har jeg en undskyldning for af bage de her mega lækre bananmuffins.

De smager virkelig helt fantastisk, er lækre bløde og svampede indeni og så er det da slet ikke en tosset måde at få brug lidt modne bananer på.

De er super nemme, børnene elsker at være med til at bage dem, og der er da intet hyggeligere end at have de små med i køkkenet.

Bananmuffins med chokolade og mandler

Bananmuffins med chokolade og mandler

Opskrift på Bananmuffins med chokolade og mandler
Denne portion giver 12 stk
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter

Video af opskriften

Ingredienser

  • 3

    modne bananer

  • 2

    æg

  • 150 g

    sukker

  • 1 tsk

    vaniljesukker

  • 2 tsk

    bagepulver

  • 200 g

    hvedemel

  • 125 g

    smeltet smør

  • 100 g

    mørk chokolade, grofthakket

  • 50 g

    mandler, grofthakket

Sådan gør du

  • Smelt smøret og lad det afkøle.
  • Pisk æggene lyse og luftige med sukker og vaniljesukke.
  • Mos bananerne og hak mandler og chokolade groft.
  • Rør hvedemel, bagepulver, vanilje og smør i æggemassen, og tilsæt til sidst de hakkede mandler, chokolade og moset banan til massen.
  • Fordel dejen i 12 muffinforme, - jeg foretrækker at bruge en stålform til mine papirsforme, så holder de flottere på formen, men dette er ikke et must.
  • Bag dine bananmuffins midt i ovnen i 15-18 min. ved 200 grader alm. ovn.
  • Bruger du en stålform som jeg gør, skal du tage dine muffins ud af stålformen når de kommer ud af ovnen og lade dem køle af på et stykke bagepapir, så de ikke bliver fugtige.
  • Drys de afkølede bananmuffins med lidt flormelis, pynt med glasur eller hvad du foretrækker.

Noter

Nødder og chokolade kan sagtens skiftes ud og varieres alt efter ønske.

Kommentarer

  1. Katrine

    Super nem og virkelig lækre muffins Vi bager altid dem her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)