Opskrift på Bananmuffins med chokolade og mandler
Denne portion giver 12 stk
Køkken Gourministeriet
Samlet tid 30 minutterminutter
Author Dianna
Ingredienser
3
modne bananer
2
æg
150g
sukker
1tsk
vaniljesukker
2tsk
bagepulver
200g
hvedemel
125g
smeltet smør
100g
mørk chokolade, grofthakket
50g
mandler, grofthakket
Sådan gør du
Smelt smøret og lad det afkøle.
Pisk æggene lyse og luftige med sukker og vaniljesukke.
Mos bananerne og hak mandler og chokolade groft.
Rør hvedemel, bagepulver, vanilje og smør i æggemassen, og tilsæt til sidst de hakkede mandler, chokolade og moset banan til massen.
Fordel dejen i 12 muffinforme, - jeg foretrækker at bruge en stålform til mine papirsforme, så holder de flottere på formen, men dette er ikke et must.
Bag dine bananmuffins midt i ovnen i 15-18 min. ved 200 grader alm. ovn.
Bruger du en stålform som jeg gør, skal du tage dine muffins ud af stålformen når de kommer ud af ovnen og lade dem køle af på et stykke bagepapir, så de ikke bliver fugtige.
Drys de afkølede bananmuffins med lidt flormelis, pynt med glasur eller hvad du foretrækker.
Video
Noter
Nødder og chokolade kan sagtens skiftes ud og varieres alt efter ønske.