Ærtesuppe - Creme Ninon - Opskrift på ærtesuppe med champagne

Ærtesuppe med champagne – Creme Ninon

Ærtesuppe med champagne - Creme Ninon
Opskrift på lækker cremet ærtesuppe toppet med champagne.
Ærtesuppe - Creme Ninon - Opskrift på ærtesuppe med champagne

Lækker cremet ærtesuppe toppet med champagne, – en virkelig nem og helt igennem fantastisk forret der kan laves på ingen tid.
Denne ærtesuppe smager simpelthen vidunderligt, – ultra cremet og en dejlig blød og mild smag. Suppen er en genial forret at serveres for dine gæster, – den er hurtig at lave, og så overrasker den altid med både smag og sit smukke udseende når champagnen hældes over.

Ærtesuppe - Creme Ninon - Opskrift på ærtesuppe med champagne

Ærtesuppe med champagne – Creme Ninon

Opskrift på lækker cremet ærtesuppe toppet med champagne.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.61 fra 41 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Forret, Suppe
Køkken: Dansk
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

Ærtesuppe – Creme Ninon

  • 400 g ærter
  • 4 dl bouillon, kylling- eller grøntsagsbouillon
  • 2 1/2 dl piskefløde
  • 25 g smør
  • 3 skalotteløg (små) – finthakket
  • 1 lille fed hvidløg, finthakket
  • 1-2 spsk citronsaft
  • Salt og peber

Topping

  • 100 g ærter, optøede
  • 1 1/2 dl piskefløde – pisket til en let flødeskum
  • 1 dl champagne
  • Friske ærteskud eller brøndkarse
  • Friskkværnet peber

Sådan gør du

Ærtesuppe – Creme Ninon

  • Op tø ærterne i koldt vand så de beholder deres flotte farve.
  • Smelt smørret i en gryde og steg løg og hvidløg til de er blanke.
  • Hæld bouillon og fløden over, kog op og lad det koge et par minutter.
  • Hæld de optøede ærter i en blender, hæld flødeblandingen over og blend til du har en helt glat suppe.
    Du kan også slukke for blusset, hælde ærterne i flødeblandingen og blende suppen med en stavblender.
  • Smag suppen til med citron, salt og peber.
  • Suppen er klar til servering.
    Ønskes suppen varmere kan du lige varme den op i gryden, – men ikke for længe, så vil ærtesuppen miste sin flotte farve.
  • Server suppen toppet med en klat blød flødeskum, friske grønne urter og et godt kværn peber.
  • Inde ved bordet hældes en smule champagne langs kanten af suppen, som vil skumme flot op.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Ærtesuppe - Creme Ninon - Opskrift på ærtesuppe med champagne
Ærtesuppe – Creme Ninon – Opskrift på ærtesuppe med champagne.
Her ses suppen inden champagnen hældes over.
Ærtesuppe - Creme Ninon - Opskrift på ærtesuppe med champagne
Ærtesuppe – Creme Ninon – Opskrift på ærtesuppe med champagne.
Her ses suppen efter champagnen er hældt over, – suppen skummer flot op med de fineste bobler.
Ærtesuppe - Creme Ninon - Opskrift på ærtesuppe med champagne
Ærtesuppe – Creme Ninon – Opskrift på ærtesuppe med champagne

Kommentarer

  1. Ditte Tang Johansen

    Hej, ny på din side, men hold op hvor er der mange skønne retter, der heller ikke ser svære ud 🙂
    hvor mange personer er retterne til. skal lave din ærtesuppe med champagne…
    bh. Ditte

    • Hej Ditte
      Ej hvor er det dejligt at høre, – tusind tak 🙂

      I den “sorte boks”, hvor der står info omkring opskriften, der står også hvor mange personer den er til (i højre hjørne) .
      Trykker du på antal, kan du skrue op og ned for antal personer 🙂

      Creme ninon er til 4 personer :9

      Kh Dianna

  2. Ditte Tang Johansen

    4 stars
    Virkelig god, smuk at servere og nem 🙂

  3. Jeanette

    Hejsa,
    Kan suppen laves på forhånd og varmes op?

    • Hej Jeanette

      Det kan du sagtens gøre:)
      Lav den evt. dagen før, og lun den inden servering, – den skal ikke være kogende varm, bare lun:)

      Kh Dianna

  4. Lis Nielsen

    4 stars
    Kan den fryses?

    • Hej Lis

      Jeg har desværre ikke prøvet at fryse den – men det tænker jeg sagtens den kan.
      Bare den varmes godt igennem når den skal serveres igen 🙂

      Kh Dianna

  5. Karen Elisabeth

    3 stars
    Det er jo ret godt for en suppe 🙂

  6. Gunver Sørensen

    Super dejlig og charmerende suppe. Alle MÅ have opskriften….

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)