
Lækre sunde æggewraps med fyld af masser grøntsager og strimlet oksekød. En ret jeg ofte laver når vi har nogle kødrester i køleskabet, – men fersk kød kan naturligvis også bruges. Bruge hvad du har, – okse, svin eller kylling og krydr med dit yndlings krydderi. Det smager virkelig fantastisk, og så er de god mættende.
Grøntsagerne kan også varieres alt efter hvad du ligger inde med, er du f.eks. ikke til grønkål, så skift det ud med spinat, – det meste fungerer.

Æggewrap med oksekød og stegte grøntsager
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Fyld
- 600 g reste kød skåret i strimler - Eller fersk kød, - i så fald skal kødet steges af først
- 4 forårsløg, groftsnittet - gem toppene til topping
- 2
løg, skåret i strimler
- 1
snack peber, skåret i strimler
- 2 fed
hvidløg, finthakket
- 1/2 squash, skåret i strimler, undlad kernerne i midten
- 1 håndfuld
sugarsnaps, skåret i strimler
- 1
lille spidskål, fintsnittet
- 2 håndfulde
grønkål, grofthakket
- 2 spsk
cajun mix eller andet krydderi efter ønske
-
Salt og peber
-
Olivenolie
-
Evt. chili mayo eller dressing hvis man ønsker det i sin wrap
Æggewraps
- 8
æg
-
Salt og hvid peber
-
Lidt sprayfedt eller olie til stegning
Sådan gør du
Fyld
- Varm lidt olie på en pande og steg kød, løg og hvidløg af et par minutter. Hvis kødet er råt steges det først alene til det er tilberedt, og derefter tilsættes løg og hvidløg.
- Tilsæt forårsløg, snackpeber, squash, sugar snaps og spidskål, krydr med cajun og steg til kålen er faldet sammen.
- Smag til med salt og peber, og vend til sidst grønkålen i så den beholder sin sprødhed og farve.
Æggewraps
- Pisk æggene godt sammen og krydr med salt og peber.
- Varm lidt sprayfedt eller olie op på en pande, og bag dine æggewrap's på den ene side til de er "gennembagt". Du kan også vende dem hvis du ønsker dem "stegt" på begge sider.
- Fyld den ene halvdel af din æggewrap med kød og grøntsager, top med toppe af forårsløg og evt. lidt chili mayo eller dressing efter ønske.

