
Lækre sprøde vegetarfrikadeller med quinoa og friske urter, – fyld med gode proteiner og vitaminer.
De her quinoadeller smager fuldstændig fantastisk, – de er super nemme at lave og så er de virkelig sunde.
Quinoa har i sig selv en skøn nøddeagtig smag, og sammen med bl.a. frisk persille, ramsløg og spidskommen får du de lækreste velsmagende quinoafrikadeller.

Quinoafrikadeller med friske urter
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2 dl
lys quinoa
- 2
gulerødder, groftrevet
- 1/2
squash, groftrevet
- 1
løg, finthakket
- 1 stor håndfuld
bredbladet persille, finthakket
- 1 håndfuld ramsløg , finthakket (hvissæson) - kan erstattes af 1-2 fed hvidløg, revet
- 1/2 dl
havregryn
- 1 dl
rasp
- 3
æg
- 1/2
citron, saften heraf
- 1 tsk
spidskommen
- 1 tsk
stødt koriander
- 1/2 tsk
chilipulver
-
Salt og peber
-
Rapsolie
Sådan gør du
- Kog quinoaen som beskrevet på pakken, og skyld dem derefter i rigeligt koldt vand. Lad dem dræne godt i en sigte i 15-20 min.
- Bland quinoaen med gulerødder, squash, løg, persille og ramsløg, og rør det godt sammen.
- Tilsæt havregryn, rasp og krydderier og smag til med salt og peber.
- Rør æggene i farsen og lad den hvile i 15 min.
- Form frikadellerne i hånden, det er det nemmeste. Mas farsen godt sammen, og steg frikadellerne i rigeligt rapsolie på en pande ved middel varme.

