
De lækreste og mest simple fiskefrikadeller lavet på ren torsk. De smager helt fantastiske, og hele familien er vilde med dem.
Det er super nemt at lave sin egen fiskefars, og det er en rigtig god måde at få brugt evt. rester der bliver skåret fra hvis man skærer sine egne fiskebøffer ud.

Fiskefrikadeller med torsk
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 800 g
torsk
- 2
løg
- 1 dl
mælk
- 1 dl
rasp
- 2
æg
- 1
citron, saften heraf
- 1 1/2 tsk
salt
-
Peber
-
Smør til stegning
Sådan gør du
- Rens torsken fri for evt. ben og skind, og skær den i store klumper.
- Blend torsk sammen med løg, æg, mælk, citron og rasp til en ensartet masse.
- Tilsæt salt og krydr med peber og rør det godt ind i farsen.
- Smelt smørret på en pande og steg fiskefrikadellerne ved middel varme, til de er gyldne og gennemstegte, - ca. 5 min. på hver side.


Pingback: Ugens madplan uge 47 – Milles mad