Råstegte kartofler
Opskrift på råstegte kartofler
Råstegte kartofler er et super nemt og lækkert tilbehør til de fleste retter, – de passer sig selv og kan varieres i forhold til krydderier.
Oftest er de også et sikkert hit hos de yngre fremfor almindelige kogte kartofler, – krydderierne og den sprøde skorpe gør altså noget ved en almindelig hvid kartoffel.

Råstegte kartofler
Opskrift på råstegte kartofler
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antal Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1,2 kg
kartofler
- 4 fed
hvidløg, knuste
-
Frisk eller tørret timian, rosmarin eller andre krydderurter
-
Olivenolie
-
Salt
Sådan gør du
- Vask kartoflerne og skær dem evt. over på midten.
- Vend kartoflerne i lidt olie, og fordel dem i et ovnfast fad eller på en bageplade, sammen med knuste hvidløg, krydderurter og salt.
- Bag dem ved 200 grader, almindelig ovn, i ca. 30-40 min., – afhængigt af størrelsen.
Noter
Råstegte kartofler smager fantastisk sammen med en lækker hjemmelavet bearnaise. Prøv vores opskrift på en nem og virkelig lækker bearnaise sauce der aldrig fejler.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.




Pingback: Flæskesteg serveret med grønkålssalat – Gourministeriet
Pingback: Lammeskank - Opskrift på rødvins braiseret skank med tilbehør
Pingback: Hjemmelavet Homestyle Bearnaise - Opskrift på Bearnaise Burger