
Fantastisk lækker mørbradgryde med svinemørbrad, bacon, pølser, svampe og rød peber. Lækker cremet og med den skønneste smag.
En klassisk paprikagryde er altid et kæmpe hit herhjemme uanset årstid, og jeg serverer den både med ris, pasta eller kartoffelmos, alt efter hvad familien har lyst til.
Mørbradgryden kan også tilsættes ekstra grøntsager hvis du ønsker det, – prøv med squash, gulerod heller lignende.

Mørbradgryde med svinemørbrad, bacon og pølser - Paprikagryde med svinemærbrad
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 500 g
svinemørbrad, skåret i strimler
- 200 g
cocktailpølser
- 150 g
bacon, skåret i store tern
- 200 g
svampe, skåret i skiver
- 1
løg, grofthakket
- 1
rød peberfrugt, skåret i strimler
- 1 fed
hvidløg, revet eller presset
- 3 spsk
tomatkoncentrat
- 1 ds
hakkede tomater
- 2 1/2 dl
grøntsags bouillon
- 2 1/2 dl
piskefløde
- 2 spsk
paprika
-
Salt og peber
-
Lidt olivenolie til stegning
Sådan gør du
- Varm lidt olie i en gryde eller dyb pande, og steg bacon til den er gylden og let sprød. Læg den til side på en tallerken.
- På samme pande steges cocktailpølserne til de er let brunede, - læg også disse til side.
- Svits champignon godt af i 5 min. på samme pande, - tilsæt evt. mere olie hvis der er behov for det.
- Steg kødet med og lad det brune godt af, - krydr med salt og peber
- Tilsæt løg, peberfrugt og hvidløg og steg med et par minutter.
- Tilsæt paprika og varm det igennem, og tilsæt derefter tomatkoncentrat og rør det godt sammen.
- Hæld de hakkede tomater, grøntsags boullion og piskefløde over, tilsæt den stegte bacon, og lader retten simre i minimum ca. 20 minutter.
- Vendt til sidst de ristede pølser i retten, og varm det godt igennem.
- Smag til med salt og peber og server med ris, pasta, kartoffelmos eller hvad du ønsker.

Den var så lækker… og nem at gå til
Hej Pia
Det er jeg virkelig glad for at høre – tusind tak 🙂
Kh Dianna