Portvinsrosiner - Opskrift på portvinsrosiner til oste og desserter

Portvinsrosiner – Skotterup’s portvinsrosiner

Portvinsrosiner - Skotterup's portvinsrosiner
Opskrift på de lækreste portionsrosiner, - perfekte til ostebordet.
Portvinsrosiner - Opskrift på portvinsrosiner til oste og desserter

Portvinsrosiner, – jeg elsker det og de er nærmest uundværlige på et ostebord, – sammen med syltede nødder. Prøv også at servere dem til desserter, – vaniljeis, en tærte med marcipan, nødder og vanilje creme eller lignende. De er super lækre altså.
En af vores yndlings restauranter i området er Restaurant Skotterup i Snekkersten, og de laver de læææækreste portvinsroser. Jeg elsker deres ostetallerken, og nogle gange starter jeg endda med en ostetallerken bare så jeg er sikker på at der er plads til den, – I LOVE IT 😉
Og jeg har fået fingrene i deres opskrift på portvinsrosiner, og den har fået lov at dele den med jer.
Alle i vores omgangskreds der kommer derovre har samme kærlighed til de portvinsrosiner, – så jeg håber du har lyst til at prøve opskriften 🙂

Portvinsrosiner - Opskrift på portvinsrosiner til oste og desserter

Portvinsrosiner – Skotterup’s portvinsrosiner

Opskrift på de lækreste portionsrosiner, – perfekte til ostebordet.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.83 fra 17 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Dessert, Tilbehør
Køkken: Dansk
Samlet tid: 10 minutter
Ændre antal8 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 250 g rosiner
  • 2 1/2 dl god rød portvin
  • 1/2 dl vand
  • 75 g sukker
  • 2 stjerneanis
  • 1 kanelstang
  • 1/2 vaniljestang, – er den stor så nøjes med 1/3

Sådan gør du

  • Hæld alle ingredienserne i en kasserolle, undtagen rosinerne, – og kog lagen op i ca. 5 minutter. Pisk i den et par gange.
  • Tag gryden af blusset og hæld rosinerne ved. Lad gryden stå ved stuetemperatur i 30 minutters tid, og vend rosinerne jævnligt.
  • Hæld rosiner og lage på et skoldet patentglas med låg, og opbevar dem på køl.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Portvinsrosiner - Opskrift på portvinsrosiner til oste og desserter
Portvinsrosiner – Opskrift på portvinsrosiner til oste og desserter

Kommentarer

  1. Tina Schmidt

    5 stars
    Skal krydderierne blive i patentglasset?

  2. Det er de bedste rosiner i lage. Har lige fundet et glas der er et par md gl. de er lige så fine som nylavet. De her blev fordelt i glassene til gløgg, perfekt

    • Hej Rikke

      Ihhh hvor er det dejligt at høre 🙂

      Jeg er også selv helt afhængig af dem, – elsker dem til en god ost 🙂

      Kh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)