Pastasalat med tomat, svampe og bønner - Opskrift på nem pastasalat

Pastasalat med tomat, svampe og bønner

Pastasalat med tomat, svampe og bønner
Nem og lækker pastasalat med tomat, svampe og bønner - og en lækker marinade med soltørrede tomater, hvidløg og basilikum.
Pastasalat med tomat, svampe og bønner - Opskrift på nem pastasalat

Nem og lækker pastasalat med stegte svampe, haricots verts og friske tomater, – det hele vendt i den lækreste marinade med soltørrede tomater, basilikum og hvidløg, og så lige en håndfuld feta på toppen. Denne her pastasalat er afsindig lækker altså, – masser af smag fra svampene, de soltørrede tomater og basilikum – og en dejlig fyldig pasta salat der mætter godt.
Server pastasalat som tilbehør til aftensmaden, – grill, stegt kylling eller lignende, eller bare alene med et stykke godt brød til.
Pasta salat med svampe, tomat og bønner kan sagtens laves i forvejen. Tag den ud af køleskabet 20 minutter inden den skal servers.

Pastasalat med tomat, svampe og bønner - Opskrift på nem pastasalat

Pastasalat med tomat, svampe og bønner

Nem og lækker pastasalat med tomat, svampe og bønner – og en lækker marinade med soltørrede tomater, hvidløg og basilikum.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 12 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk
Samlet tid: 25 minutter
Ændre antal4 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

Pastasalat

  • 250 g pasta (ukogt vægt)
  • 200 g cherrytomater, halveret
  • 200 g brune champignon, skåret i skiver
  • 150 g haricots verts, friske eller fra frost
  • 2 håndfulde ruccola
  • 100 g feta

Marinade

  • 80 g soltørrede tomater i olie (vægt uden olie)
  • 3/4 dl oliven olie (brug også gerne olien fra de soltørrede tomater)
  • 1 håndfuld basilikum, finthakket
  • 1 håndfuld persille, finthakket
  • 1 fed hvidløg, revet eller presset
  • Salt og peber

Sådan gør du

Marinaden

  • Bland alle ingredienserne til marinaden og smag til med salt og peber.
  • Stil til side og lad den trække imens pastasalaten laves.

Pastasalat

  • Kog pastaen som beskrevet på posten og skyl den derefter i rigeligt koldt vand. Lad pastaen dræne og tørre i en sigte.
  • Varm en smule olie på en pande og steg champignon skiverne af ved høj varme, – krydr med salt og peber. De skal være lækre brunede og have smidt alt væden.
    Lad svampene køle af på en tallerken på køkkenbordet.
  • På samme pande kan du med fordel lynkoge dine haricots verts i en smule letsaltet vand, – de skal stadig have bid.
    Skyld dem derefter i rigeligt koldt vand, så de beholder den flotte grønne farve, og skær dem evt. i mindre stykker hvis de er store.
  • Bland pastaen med marinaden, og vende derefter svampe, haricots verts, ruccola og tomaterne heri. Bland det hele godt sammen.
  • Anret i en skål og smuldr fetaen over salaten inden servering, – drys evt. med frisk persille.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Pastasalat med tomat, svampe og bønner - Opskrift på nem pastasalat
Pastasalat med tomat, svampe og bønner – Opskrift på nem pastasalat

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)