Hindbærcoulis - Hindbærsauce
Opskrift på nem og lækker hindbærcoulis, - frisk hindbærsauce.
Denne opskrift giver ca. 1 1/2 dl.
Frisk og lækker hindbærsauce, – perfekt til desserter eller ovenpå en portion skyr.
Hindbærcoulis tager ingen tid at lave, den smager så dejligt, – og så holder den sig uden problemeri køleskabet i en lille uge.

Hindbærcoulis – Hindbærsauce
Opskrift på nem og lækker hindbærcoulis, – frisk hindbærsauce.
Denne opskrift giver ca. 1 1/2 dl.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 200 g
hindbær, – friske eller frost
- 50 g
sukker eller flormelis
- 1/2 tsk vaniljestang (kan erstattes af 1 tsk vaniljesukker)
- 2 spsk
citronsaft
Sådan gør du
- Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland dem med en smule af sukkeret.
- Hæld hindbær, sukker, citron, vanilje og vaniljestangen i en gryde, kog op og lad lad saucen småkoge ved middel varme i 5-8 min., – hindbærrene skal være helt purerede.
- Sig massen igennem en finmasket si, – mas gerne lidt med en ske så du får så meget med som muligt, dog uden af presse bærrene igennem sigten.
- Lad hindbærsaucen blive helt kold inden den serveres.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

