Skinkesalat - Opskrift på klassisk skinkesalat

Skinkesalat – Fuglekvidder

Skinkesalat - Fuglekvidder
Opskrift på nem og lækker skinkesalat - Opskrift på fuglekvidder
Skinkesalat - Opskrift på klassisk skinkesalat

Lækker klassisk skinkesalat, – perfekt til det kolde bord, på en rugbrød eller i en sandwich.
Den kan laves på bare 5 min., – og så smager den bare fantastisk dejligt.
Skinkesalaten kaldes også fuglekvidder, – og jeg forstå godt hvorfor. Man kan virkelig høre fuglene synge 😉

Skinkesalat - Opskrift på klassisk skinkesalat

Skinkesalat – Fuglekvidder

Opskrift på nem og lækker skinkesalat – Opskrift på fuglekvidder
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.96 fra 41 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret, Tilbehør
Køkken: Dansk
Nøgleord: Pålægssalat, Påskefrokost
Samlet tid: 10 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 300 g kogt skinke (rester, tern eller lignende)
  • 1 dl

    mayonnaise

  • 2 spsk creme fraiche
  • 1 tsk

    dijonsennep

  • 1/2 rødløg, finthakket
  • 1/2 bdt

    purløg, finthakket

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Hæld skinken i en minihakker eller lignende og blend til den er finthakket. Alternativt kan den finthakkes med en kniv.
  • Bland skinke med de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.
  • Opbevar skinkesalaten på køl til den skal serveres.

Skinkesalat - Opskrift på klassisk skinkesalat
Skinkesalat – Opskrift på klassisk skinkesalat
Skinkesalat - Opskrift på klassisk skinkesalat
Skinkesalat – Opskrift på klassisk skinkesalat

Kommentarer

  1. Mathias

    Kan det fryses?

    • Hej Mathias

      Grundet mayonnaisen vil jeg ikke anbefale at fryse den, da mayonnaise har det med at skille ved frysning.

      Dbh Dianna

  2. Hhg

  3. Birgitte

    5 stars
    Super ! Mit bidrag til pétanque klubbens julebuffet

  4. Anonym

    Hvor langtid kan det holde i køleskabet

  5. Morten

    5 stars
    Jeg bruger også gerne røget skinke, eller tilføjer bacon i blenderen. Bare en lille idé, til din ellers helt igennem perfekte opskrift.

    • Hej Morten

      Ej det vil jeg prøve, lyder som et virkelig lækkert tvist 🙂
      Tak for fif – og tusind tak for de søde ord 🙂

      Kærlig hilsen
      Dianna

4.96 from 41 votes (39 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)