Skinkesalat - Fuglekvidder
Opskrift på nem og lækker skinkesalat - Opskrift på fuglekvidder

Lækker klassisk skinkesalat, – perfekt til det kolde bord, på en rugbrød eller i en sandwich.
Den kan laves på bare 5 min., – og så smager den bare fantastisk dejligt.
Skinkesalaten kaldes også fuglekvidder, – og jeg forstå godt hvorfor. Man kan virkelig høre fuglene synge 😉

Skinkesalat – Fuglekvidder
Opskrift på nem og lækker skinkesalat – Opskrift på fuglekvidder
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Følg mig på Instagram +250.000 følger Gourministeriet på Instagram
Video af opskriften
Ingredienser
- 300 g kogt skinke (rester, tern eller lignende)
- 1 dl
mayonnaise
- 2 spsk creme fraiche
- 1 tsk
dijonsennep
- 1/2 rødløg, finthakket
- 1/2 bdt
purløg, finthakket
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Hæld skinken i en minihakker eller lignende og blend til den er finthakket. Alternativt kan den finthakkes med en kniv.
- Bland skinke med de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.
- Opbevar skinkesalaten på køl til den skal serveres.


Kan det fryses?
Hej Mathias
Grundet mayonnaisen vil jeg ikke anbefale at fryse den, da mayonnaise har det med at skille ved frysning.
Dbh Dianna
Hhg
Super ! Mit bidrag til pétanque klubbens julebuffet
Hej Birgitte
Åhhh hvor dejligt at høre – tak for din søde besked 🙂
Kh Dianna
Hvor langtid kan det holde i køleskabet
Hejsa
Den kan fint holde sig i 3-4 dag 🙂
Kh Dianna
Jeg bruger også gerne røget skinke, eller tilføjer bacon i blenderen. Bare en lille idé, til din ellers helt igennem perfekte opskrift.
Hej Morten
Ej det vil jeg prøve, lyder som et virkelig lækkert tvist 🙂
Tak for fif – og tusind tak for de søde ord 🙂
Kærlig hilsen
Dianna