
Grillet oksemørbrad på spyd serveret med den lækreste champignon a la creme, – det bliver ikke meget bedre.
Server den med råstegte kartofler, mos eller blot med de grillede svampe.
Retten er super nem at lave, kræver få ingredienser og smager intet mindre en fantastisk.

Champignon a la creme med oksemørbrad på spyd
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Champignon a la creme
- 400 g
brune markchampignon
- 1
løg, finthakket
- 1 dl
vand + 1/2 bouillonterning
- 1/2 l
piskefløde
- 25 g
smør
-
Salt og peber
-
Evt. lidt majsstivelse
Oksemørbrad på spyd
- 800 g
oksemørbrad, skåret i store tern
- 16 stor mark champignon
- 2
store løg, skåret i kvarte
-
Salt og peber
Sådan gør du
Champignon a la creme
- Rens svampene, dup dem tørre og skær dem i kvarte.
- Smelt smørret i en gryde og svits løg og champignon af ved jævn høj varme til væsken er fordampet.
- Hæld vand, fløde og bouillonterning over, lad saucen koge op og skru derefter ned til middel varme.
- Lad saucen simre til den er kogt godt ind og er lækker cremet. Tilsæt evt. en smule majsstivelse hvis det er nødvendigt.
- Smag saucen til med salt og peber.
Oksemørbrad på spyd
- Monter kød og svampe på 4 grillspyd og krydr med salt og peber.
- Grill spydene over en varm grill, til kødet er tilberedt, mørt og saftigt. Vi gav dem ca. 30 min. på vores churrasco bbq sæt hvor de er løftet over varmekilden, - laves de direkte på grillfladen skal de have kortere tid.
- Server spydene med den varme champignon a la creme


