Champignon a la creme med oksemørbrad på spyd
Opskrift på champignon a la creme serveret med grillspyd med oksemørbrad og svampe.
Denne portion skal fordeles på 4 spyd.

Grillet oksemørbrad på spyd serveret med den lækreste champignon a la creme, – det bliver ikke meget bedre.
Server den med råstegte kartofler, mos eller blot med de grillede svampe.
Retten er super nem at lave, kræver få ingredienser og smager intet mindre en fantastisk.

Champignon a la creme med oksemørbrad på spyd
Opskrift på champignon a la creme serveret med grillspyd med oksemørbrad og svampe.
Denne portion skal fordeles på 4 spyd.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
Champignon a la creme
- 400 g
brune markchampignon
- 1
løg, finthakket
- 1 dl
vand + 1/2 bouillonterning
- 1/2 l
piskefløde
- 25 g
smør
-
Salt og peber
-
Evt. lidt majsstivelse
Oksemørbrad på spyd
- 800 g
oksemørbrad, skåret i store tern
- 16 stor mark champignon
- 2
store løg, skåret i kvarte
-
Salt og peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
Champignon a la creme
- Rens svampene, dup dem tørre og skær dem i kvarte.
- Smelt smørret i en gryde og svits løg og champignon af ved jævn høj varme til væsken er fordampet.
- Hæld vand, fløde og bouillonterning over, lad saucen koge op og skru derefter ned til middel varme.
- Lad saucen simre til den er kogt godt ind og er lækker cremet. Tilsæt evt. en smule majsstivelse hvis det er nødvendigt.
- Smag saucen til med salt og peber.
Oksemørbrad på spyd
- Monter kød og svampe på 4 grillspyd og krydr med salt og peber.
- Grill spydene over en varm grill, til kødet er tilberedt, mørt og saftigt. Vi gav dem ca. 30 min. på vores churrasco bbq sæt hvor de er løftet over varmekilden, – laves de direkte på grillfladen skal de have kortere tid.
- Server spydene med den varme champignon a la creme
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.


