Råstegte kartofler - Opskrift på små kartofler med krydderurter

Råstegte kartofler med krydderurter

Råstegte kartofler med krydderurter
Opskrift på råstegte kartofler med en skøn krydderurteolie.
Råstegte kartofler - Opskrift på små kartofler med krydderurter

En super lækker kartoffel der passer til de fleste retter, og så er de super nemme at lave.
Jeg har blendet marinaden til disse kartofler, men har man ikke en blender kan man sagtens bare finthakke ingredienserne, og røre marinaden sammen i hånden.

Råstegte kartofler - Opskrift på små kartofler med krydderurter

Råstegte kartofler med krydderurter

Opskrift på råstegte kartofler med en skøn krydderurteolie.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk, Gourministeriet
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1,2 kg

    små kartofler

  • 1/2 dl raps eller olivenolie
  • 2 fed

    hvidløg

  • 1 håndfuld

    persille

  • 1 håndfuld

    frisk blød timian, bladene heraf

  • 1 håndfuld

    frisk rosmarin, bladene heraf

  • 1/2 citron, saften heraf
  • 1/2 tsk

    salt

  • Friskkværnet peber

  • Evt. lidt persille til toppen

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til marinaden, og blend dem til en ensartet masse.
  • Vask kartoflerne fri for urenheder og dub dem let tørre med et visketykke.
  • Vend dem i marinaden og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bag kartoflerne i en forvarmet ove, almindelig ovn, ved 200 grader i ca. 30-40 min. til kartoflerne er møre, - tilberedningstiden kommer an på størrelsen.
  • Server dem som tilbehør med en drys frisk persille eller lignende.

Kommentarer

  1. Pingback: Opskrift på grillet oksemørbrad med champignon a la creme

  2. Pingback: Barbecue kylling - Opskrift på hel grillet barbecue kylling

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*