Opskrift på små kartofler med krydderurter

Marinerede råstegte kartofler

En super lækker kartoffel der passer til de fleste retter, og så er de super nemme at lave.
Vi blender marinaden til disse kartofler, men har man ikke en blender kan man fint bare hakke ingredienserne og røre marinaden sammen i hånden.

Marinerede råstegte kartofler

By Jes Brinch Personer: 4
Tid: 45 min.

Opskrift på lækre marinerede råstegte kartofler

Ingredienser

  • 1 kg små kartofler
  • 1 dl rapsolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 lille håndfuld persille
  • 1 lille håndfuld frisk blød timian, bladene heraf
  • 1 lille håndfuld frisk rosmarin, bladene heraf
  • 1/2 citron, saften heraf
  • 1/2 tsk salt
  • Friskkværnet peber
  • Evt. lidt persille til toppen

Fremgangsmåde

1

Bland alle ingredienserne til marinaden og blend dem til en ensartet masse.

2

Vask og skru kartoflerne fri for urenheder og dub dem let tørre med et visketykke.

3

Vend dem i marinaden og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

4

Bag kartoflerne i en forvarmet oven ved 200 grader i ca. 30-40 min. til kartoflerne er møre.

5

Server dem som tilbehør med en drys frisk persille eller lignende.

 Opskrift på små kartofler med krydderurter
Små kartofler med masser af krydderurter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gourministeriet bruger Akismet for at reducere spam. Læs mere om databehandling her.