
En super lækker kartoffel der passer til de fleste retter, og så er de super nemme at lave.
Jeg har blendet marinaden til disse kartofler, men har man ikke en blender kan man sagtens bare finthakke ingredienserne, og røre marinaden sammen i hånden.

Råstegte kartofler med krydderurter
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1,2 kg
små kartofler
- 1/2 dl raps eller olivenolie
- 2 fed
hvidløg
- 1 håndfuld
persille
- 1 håndfuld
frisk blød timian, bladene heraf
- 1 håndfuld
frisk rosmarin, bladene heraf
- 1/2 citron, saften heraf
- 1/2 tsk
salt
-
Friskkværnet peber
-
Evt. lidt persille til toppen
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne til marinaden, og blend dem til en ensartet masse.
- Vask kartoflerne fri for urenheder og dub dem let tørre med et visketykke.
- Vend dem i marinaden og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Bag kartoflerne i en forvarmet ove, almindelig ovn, ved 200 grader i ca. 30-40 min. til kartoflerne er møre, - tilberedningstiden kommer an på størrelsen.
- Server dem som tilbehør med en drys frisk persille eller lignende.
Pingback: Opskrift på grillet oksemørbrad med champignon a la creme
Pingback: Barbecue kylling - Opskrift på hel grillet barbecue kylling