Lækre mad vafler toppet med en skøn og smagfuld laksesalat lavet med varmrøget laks, – et nemt og hurtigt måltid hvad end det er til frokost, en forret eller aftenmåltid.
Top dem med masser af grønt, -salat og mikrogrønt, det både syner smukt og smager vidunderligt.

Vafler med varmrøget laksesalat
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Vaffeldej
- 100 g
hvedemel
- 80 g
boghvedemel (kan erstattes af hvedemel)
- 3
æg
- 2 dl
mælk
- 1 tsk
bagepulver
- 3/4 tsk
salt
-
Spray fedt til bagning
Varmrøget laksesalat
- 350 g
varmrøget laks
- 2 dl
creme fraiche
- 1/2 dl
mayonnaise
- 3
forårsløg, – fintsnittet
- 1 bdt
dild, finthakket
- 3 spsk
citronsaft
-
Salt og peber
Derudover
- 1
rødløg, skåret i ringe
-
Salater, ærteskud mv. til toppen
Sådan gør du
Laksesalat
- Pil laksen fra skindet og mas det ud i mindre stykker mellem fingrene.
- Bland creme fraiche, mayonnaise, forårsløg, dild og citron i en skål, – rør laksen i og smag til med salt og peber.
- Opbevar laksesalaten på køl til den skal serveres, – og top den med fintsnittet forårsløg inden servering.
Vafler
- Rør alle ingredienserne til vaflerne samme, gerne med en håndmixer.
- Tænd vaffeljernet på middelvarme og sprøjt fladerne med sprayfedt.
- Hæld vaffeldejen på og bag vaflerne til de er gyldne og gennembagt.
- Top vaflerne med den iskolde laksesalat, salater, rødløg og krydderurter.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

