
Lækre mad vafler toppet med en frisk og lækker laksesalat, – et nemt og hurtigt måltid hvad end det er til frokost, en forret eller aftenmåltid.
Laksesalaten er lavet med Fanø laks, hvilket er ubestridt vores favorit laks, – den forhandles bl.a. i Irma. Kan du ikke få fat på Fanø laks så køb en anden god røget laks, – den er alfa og omega for en god laksesalat.

Vafler med laksesalat
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Vaffeldej
- 100 g
hvedemel
- 80 g
boghvedemel (kan erstattes af hvedemel)
- 3
æg
- 2 dl mælk
- 1 tsk
bagepulver
- 3/4 tsk
salt
-
Spray fedt til bagning
Laksesalat
- 200 g
Fanø laks eller anden god røget laks
- 1 1/2 dl creme fraiche
- 2 spsk
mayonnaise
- 1/2
lille rødløg, finthakket
- 3 spsk
dild, finthakket
- 2 spsk
purløg, finthakket
- 2 spsk
citron
-
Salt og peber
-
Evt. krydderurter og lidt finthakket rødløg til toppen
Sådan gør du
Laksesalat
- Hak laksen fint og hæld den i en skål sammen med creme fraiche, mayonnaise, rødløg, dild og purløg.
- Smag laksesalaten til med citronsaft, salt og peber. Stil på køl til den skal serveres.
Vafler
- Rør alle ingredienserne til vaflerne samme, gerne med en håndmixer.
- Tænd vaffeljernet på middelvarme og sprøjt fladerne med sprayfedt.
- Hæld vaffeldejen på og bag vaflerne til de er gyldne og gennembagt.
- Top vaflerne med den iskolde laksesalat og forskellige krydderurter.


Dejlig knasende med vaffel og samtidigt frisk og cremet og ser festligt ud!
Hvor gør det mig glad at høre, tusind tusind tak 🙂