Hjemmelavet tunsalat, – nem og lækker tunsalat, der kan røres sammen på ingen tid.
Det er drøn nemt at lave sin egen tunsalat, – en skøn pålægssalat der hitter hos alle aldre, og en hjemmelavet tunsalat smager altså bare bedst.
Server din tunsalaten i en sandwich, på rugbrød eller på det kolde bord.
Kan du lide kapers, kan du sagtens tilsættes lidt hakkede kapers til tunsalaten, – du kan også røre den med f.eks. majs eller lidt peberfrugt for at give den lidt knas og friskhed.
Alt efter hvordan du serverer din tunsalat, – og om det er til hoved måltid eller som tilbehør blandt andre frokost retter, så rækker denne portion til 2-4 personer.
Prøv f.eks. min tunsalat i denne lækre ristede rugbrøds sandwich med tun og avocado.
Tunsalat
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2 ds
tun
- 1/2 dl
mayonnaise
- 2 spsk creme fraiche
- 1/2 lille rødløg
- 1
syltet agurk
- 1/2 bdt
purløg, finthakket - ca. 3 spsk
- 2 spsk
citronsaft
- 1 tsk
dijonsennep
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Dræn tunen for væde og hæld den i en skål.
- Fint hak rødløg og syltet agurk, og hæld det i skålen med tun, sammen med purløg, citronsaft, dijon sennep og mayonnaise.
- Bland det godt sammen og smag til med salt og peber. Opbevar på køl til det skal serveres.
Denne opskrift er så tæt på perfekt, at jeg vist ikke kan tilføje noget.
Sålænge tunen i dåsen er med olie, så man kan spare på mayonnaisen er alting perfect.
Øhm???
Hvor var det en dejlig opskrift på tunsalat
Vi nød den rigtig
Stor ros
Hej Jytte
Hold op hvor er det bare dejligt du skriver det, – tusind tak:)
Kh Dianna