Nem og lækker tunsalat, – perfekt i sandwich, på rugbrød eller på det kolde bord.
Den tager ingen tid at røre sammen, og så er den bare mild og lækker.
Alt efter hvordan den serveres, – og om det er til hoved måltid eller som tilbehør blandt andre frokost retter rækker denne portion til 2-4 personer.
Prøv den f.eks. i denne lækre ristede rugbrøds sandwich med tun og avocado.

Tunsalat
Ingredienser
- 2 ds
tun
- 1/2 dl
mayonnaise
- 2 spsk creme fraiche
- 1/2 lille rødløg
- 1
syltet agurk
- 1/2 bdt
purløg, finthakket - ca. 3 spsk
- 2 spsk
citronsaft
- 1 tsk
dijonsennep
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Dræn tunen for væde og hæld den i en skål.
- Fint hak rødløg og syltet agurk, og hæld det i skålen med tun, sammen med purløg, citronsaft, dijon sennep og mayonnaise.
- Bland det godt sammen og smag til med salt og peber. Opbevar på køl til det skal serveres.
Følg Gourministeriet på Instagram
Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.


Denne opskrift er så tæt på perfekt, at jeg vist ikke kan tilføje noget.
Sålænge tunen i dåsen er med olie, så man kan spare på mayonnaisen er alting perfect.
Øhm???