Tunsalat - Opskrift på nem og hurtig tunsalat

Tunsalat

Tunsalat
Opskrift på nem og lækker tunsalat
Tunsalat - Opskrift på nem og hurtig tunsalat

Hjemmelavet tunsalat, – nem og lækker tunsalat, der kan røres sammen på ingen tid.
Det er drøn nemt at lave sin egen tunsalat, – en skøn pålægssalat der hitter hos alle aldre, og en hjemmelavet tunsalat smager altså bare bedst.
Server din tunsalaten i en sandwich, på rugbrød eller på det kolde bord.
Kan du lide kapers, kan du sagtens tilsættes lidt hakkede kapers til tunsalaten, – du kan også røre den med f.eks. majs eller lidt peberfrugt for at give den lidt knas og friskhed.
Alt efter hvordan du serverer din tunsalat, – og om det er til hoved måltid eller som tilbehør blandt andre frokost retter, så rækker denne portion til 2-4 personer.
Prøv f.eks. min tunsalat i denne lækre ristede rugbrøds sandwich med tun og avocado.

Tunsalat - Opskrift på nem og hurtig tunsalat

Tunsalat

Opskrift på nem og lækker tunsalat
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.44 fra 37 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 5 minutter
Antal: 4 Personer

Ingredienser

  • 2 ds

    tun

  • 1/2 dl

    mayonnaise

  • 2 spsk creme fraiche
  • 1/2 lille rødløg
  • 1

    syltet agurk

  • 1/2 bdt

    purløg, finthakket - ca. 3 spsk

  • 2 spsk

    citronsaft

  • 1 tsk

    dijonsennep

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Dræn tunen for væde og hæld den i en skål.
  • Fint hak rødløg og syltet agurk, og hæld det i skålen med tun, sammen med purløg, citronsaft, dijon sennep og mayonnaise.
  • Bland det godt sammen og smag til med salt og peber. Opbevar på køl til det skal serveres.
Tunsalat - Opskrift på nem og hurtig tunsalat
Tunsalat – Opskrift på nem og hurtig tunsalat

Kommentarer

  1. John Johansen

    5 stars
    Denne opskrift er så tæt på perfekt, at jeg vist ikke kan tilføje noget.
    Sålænge tunen i dåsen er med olie, så man kan spare på mayonnaisen er alting perfect.

  2. John Johansen

    Øhm???

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)