
Nem og lækker tunsalat, – perfekt i sandwich, på rugbrød eller på det kolde bord.
Den tager ingen tid at røre sammen, og så er den bare mild og lækker.
Alt efter hvordan den serveres, – og om det er til hoved måltid eller som tilbehør blandt andre frokost retter rækker denne portion til 2-4 personer.
Prøv den f.eks. i denne lækre ristede rugbrøds sandwich med tun og avocado.
Ingredienser
- 2 ds
tun
- 1/2 dl
mayonnaise
- 1/2
lille rødløg
- 1
syltet agurk
- 1/2 bdt
purløg, finthakket - ca. 3 spsk
- 2 spsk
citronsaft
- 1 tsk
dijonsennep
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Dræn tunen for væde og hæld den i en skål.
- Fint hak rødløg og syltet agurk, og hæld det i skålen med tun, sammen med purløg, citronsaft, dijon sennep og mayonnaise.
- Bland det godt sammen og smag til med salt og peber. Opbevar på køl til det skal serveres.
