
Lækre sprøde chips lavet på bløde hvede tortillas, toppet med lækker mexicansk krydret oksekød, cheddar og jalapenos.
Server dem med lækker hjemmelavet guacamole, spicy salsa og iskold creme fraiche.

Tortilla supreme med mexicansk oksekød
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Tortilla chips
- 1 pk hvede tortillas
- 1-2 liter
rapsolie, - alt efter grydens størrelse
-
Salt
Krydret oksekød
- 300 g
hakket oksekød
- 2 spsk
mexicaner krydderi eller taco krydderi
-
Lidt olie
Derudover
- 300 g
revet cheddar
- 1/2 glas
jalapenos
Sådan gør du
Sprøde tortilla chips
- Skær tortillaerne ud i 8 lige store trekanter.
- Varm olien i en gryde til den når en temperatur på 160-180 grader.
- Læg 6-8 trekanter (alt efter grydens størrelse) ned og friterer i et par minuter til de er gyldne og puffede op, - vend en gang undervej med en lang mad pincet.
- Tag dem op og lad dem suge på et godt lag køkkenrulle, evt. på en bageplade hvor der er rigeligt plads.
- Drys med lidt salt undervejs.
Krydret oksekød
- Brun kødet i lidt olivenolie og tilsæt krydderiet og varm godt igennem.
- Fordel de sprøde tortillachips i et ovnfast fad og drys med cheddar, jalapenos og krydret oksekød imellem lagene til alt kød, jalapenos og ost er brugt.
- Varm dem i ovnen til osten er smeltet, - ca. 8-12 min. ved 180 grader.
- Server straks med f.eks. guacamole, salsa og creme fraiche.


Pingback: Buffalo chicken dip - Opskrift på oste dip med cheddar og kylling