Tortilla supreme med mexicansk oksekød
Opskrift på sprøde tortilla chips med krydret oksekød og cheddar.

Lækre sprøde chips lavet på bløde hvede tortillas, toppet med lækker mexicansk krydret oksekød, cheddar og jalapenos.
Server dem med lækker hjemmelavet guacamole, spicy salsa og iskold creme fraiche.

Tortilla supreme med mexicansk oksekød
Opskrift på sprøde tortilla chips med krydret oksekød og cheddar.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
Tortilla chips
- 1 pk hvede tortillas
- 1-2 liter
rapsolie, – alt efter grydens størrelse
-
Salt
Krydret oksekød
- 300 g
hakket oksekød
- 2 spsk
mexicaner krydderi eller taco krydderi
-
Lidt olie
Derudover
- 300 g
revet cheddar
- 1/2 glas
jalapenos
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
Sprøde tortilla chips
- Skær tortillaerne ud i 8 lige store trekanter.
- Varm olien i en gryde til den når en temperatur på 160-180 grader.
- Læg 6-8 trekanter (alt efter grydens størrelse) ned og friterer i et par minuter til de er gyldne og puffede op, – vend en gang undervej med en lang mad pincet.
- Tag dem op og lad dem suge på et godt lag køkkenrulle, evt. på en bageplade hvor der er rigeligt plads.
- Drys med lidt salt undervejs.
Krydret oksekød
- Brun kødet i lidt olivenolie og tilsæt krydderiet og varm godt igennem.
- Fordel de sprøde tortillachips i et ovnfast fad og drys med cheddar, jalapenos og krydret oksekød imellem lagene til alt kød, jalapenos og ost er brugt.
- Varm dem i ovnen til osten er smeltet, – ca. 8-12 min. ved 180 grader.
- Server straks med f.eks. guacamole, salsa og creme fraiche.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.


Pingback: Buffalo chicken dip - Opskrift på oste dip med cheddar og kylling