
Opskrift på nem og lækker morgenmads tortilla med fetastegt spejlæg, grønt og okonomiyakisauce.
Det smager simpelthen så lækkert, og er drøn nemt at lave.
Den bløde blomme, den smeltede og stegte feta og den krydrede og søde okonomiyakisauce er bare et perfekt match, – jeg elsker den kombination.
Top tortillaen med rucola, spinat eller lignende, – du kan også mose en avocado på tortillaen, hvis du har det liggende.

Tortilla med feta, spejlæg og okonomiyaki sauce
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 æg
- 25 g feta
- 1 forårsløg, fintsnittet
- 1 mini tortilla
- Salt og peber
- Olivenolie
Okonomiyaki sauce
- 1 spsk ketchup
- 3/4 spsk worcestershire sauce
- 1 1/2 tsk honning
- 1 1/2 tsk soya
Derudover
- Sesam
- Rucola
Instructions
- Varm en pande op med en smule olie, – tilsæt smuldret feta og forårsløg og lad det stege et øjeblik.
- Hæld et æg over, og lad det tilberede ved middel varme, til hviden har sat sig, og blommen stadig blød.Varm i mens din tortilla hvis du ønsker den lun.
- Top tortillaen medrucola, – læg ægget ovenpå, krydr med peber, drys med en smule ekstra forårsløg, sesam og dryp saucen over.Server straks.