Opskrift på okonomiyaki inspireret spejlæg med feta og tortilla.
Ret Frokost, Morgenmad
Køkken Dansk
Nøgleord Morgenmad, Spejlæg
Samlet tid 10 minutterminutter
Servings 1person
Ingredienser
1æg
25gfeta
1forårsløg, fintsnittet
1mini tortilla
Salt og peber
Olivenolie
Okonomiyaki sauce
1spskketchup
3/4spskworcestershire sauce
1 1/2tskhonning
1 1/2tsksoya
Derudover
Sesam
Rucola
Sådan gør du
Varm en pande op med en smule olie, – tilsæt smuldret feta og forårsløg og lad det stege et øjeblik.
Hæld et æg over, og lad det tilberede ved middel varme, til hviden har sat sig, og blommen stadig blød.Varm i mens din tortilla hvis du ønsker den lun.
Top tortillaen medrucola, – læg ægget ovenpå, krydr med peber, drys med en smule ekstra forårsløg, sesam og dryp saucen over.Server straks.