Bulgursalat - Opskrift på nem og frisk bulgursalat

Bulgursalat

Bulgursalat
Opskrift på nem og lækker bulgursalat.
Bulgursalat - Opskrift på nem og frisk bulgursalat

Nem og lækker bulgursalat, – frisk, syrlig og dejlig sommerlig.
Jeg er vild med de mange lækre og milde smage den indeholder, og så er den bare virkelig god og mættende. Vi bruger den oftest som tilbehør til noget kød, f.eks. køfte, det passer fantastisk godt sammen, eller en gang sprøde tortillas med dip.
Når årstiden er til det putter jeg gerne en stor håndfuld ramsløg i, det smager fantastisk, og så er det virkelig sundt.

Bulgursalat - Opskrift på nem og frisk bulgursalat

Bulgursalat

Opskrift på nem og lækker bulgursalat.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.82 fra 43 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Salat
Køkken: Dansk, Mellemøsten
Keyword: Bulgursalat, Grill tilbehør
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

Bulgursalat

  • 2 dl

    bulgur

  • 1/2 rødløg, finthakket
  • 2

    forårsløg, fintsnittet

  • 10 cherrytomater i mindre stykker
  • 2 håndfulde persille, finthakket
  • 1 rød peberfrugt, fintsnittet
  • 100 g feta til toppen, kan undlades

Marinade

  • 1/2 dl

    olivenolie

  • 1/2 citron, saft og skal heraf
  • 1 fed

    hvidløg, presset eller fintrevet

  • 2 cm

    rød chili, evt. uden kerner

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Kog bulgur som anvist på pakken, skyl derefter i kold vand og lad dem dræne i en sigte.
  • Hæld bulgur i en skål og tilsæt de øvrige ingredienser til salaten.
  • Bland ingredienserne til marinaden og vend den i salaten.
  • Sæt salaten på køl, og lad den gerne trække et par timer inden servering.
    Top den evt. med smuldret feta.

Noter

Finthak evt. 1/4 agurk, uden kerner, og put i salaten, det smager også virkelig godt.
Bulgursalat - Opskrift på nem og frisk bulgursalat
Bulgursalat – Opskrift på nem og frisk bulgursalat

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)