Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Print
Syltede rødløg
Opskrift på syltede rødløg - perfekt som tilbehør til grillen, i burgers, sandwich mv.
Ret
Tilbehør
Køkken
Dansk
Nøgleord
Grill tilbehør, Sandwich tilbehør, Sylte, Syltet
Samlet tid
10
minutter
minutter
Author
Dianna
Ingredienser
5
små rødløg
1 1/2
dl
klar eddike
1
dl
vand
100
g
sukker
10
peberkorn
2
laurbærblade
Evt. atemon til at skylle glasset med
Sådan gør du
Skær rødløgene ud i ringe eller mindre både, del dem i lameller og put dem i et skoldet sylteglas.
Kog vand, eddike, sukker, peberkorn og laurbærblade op i en lille gryde til sukkeret er smeltet.
Hæld den kogende lage over løgene, luk glasset og stil dem på køl. Lad gerne de syltede rødløg trække i minimum 1 time inden servering.
Video
Noter
Skylles glasset i atamon inden løgene fyldes på kan de syltede rødløg snildt holde 3 uger på køl, - løgene kan dog miste lidt farve med tiden.