
Sund og vanvittig lækker morgenmad der smager helt fantastisk og som kan laves på ingen tid.
Vi elsker æg om morgenen, og disse lækre egg pan’s er favoritterne herhjemme, de smager virkelig lækkert, og så er de altså også bare en fryd for øjet. Prøv også vores version med bolognese og avocado, – den er en sikker vinder.

Sund morgenmad – Spejlæg med avocado-tomatsalsa
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2
æg
- 8
små cherry eller dadeltomater
- 1/2
avocado
- 1
forårsløg
- 1/2 fed
hvidløg, fintrevet
- 1 spsk
olivenolie
- Engod håndfuld bredbladet persille, finthakket
-
Salt og peber
-
Olie til stegning
-
Lidt finthakket purløg
Sådan gør du
- Lav dine spejlæg på en pande med en lille smule olie, gerne på en blinis pande (dem man kan købe med plads til 4 blinis) eller 2 mini pander som på billedet, på den måde får du to perfekte spejlæg med en god tykkelse. Lad æggene stege færdigt ved helt svag varme, det tager ca. 5-8 min.
- Skær i mellemtiden tomater og avocado i små stykker, fint snit forårsløget og bland det sammen med persillen, hvidløg og 1 spsk olivenolie. Smag til med salt og peber.
- Server ægget toppet med avocado-tomatsalsa og et drys purløg.
