Opskrift på en super sund og lækker morgenmad, - spejlæg med avocado-tomatsalsa
Samlet tid 15 minutterminutter
Servings 2Personer
Author Dianna
Ingredienser
2
æg
8
små cherry eller dadeltomater
1/2
avocado
1
forårsløg
1/2fed
hvidløg, fintrevet
1spsk
olivenolie
Engod håndfuld bredbladet persille, finthakket
Salt og peber
Olie til stegning
Lidt finthakket purløg
Sådan gør du
Lav dine spejlæg på en pande med en lille smule olie, gerne på en blinis pande (dem man kan købe med plads til 4 blinis) eller 2 mini pander som på billedet, på den måde får du to perfekte spejlæg med en god tykkelse. Lad æggene stege færdigt ved helt svag varme, det tager ca. 5-8 min.
Skær i mellemtiden tomater og avocado i små stykker, fint snit forårsløget og bland det sammen med persillen, hvidløg og 1 spsk olivenolie. Smag til med salt og peber.
Server ægget toppet med avocado-tomatsalsa og et drys purløg.