Stegte padron peber - Pimiento de Padrón
Opskrift på stegte padron peber med olie og salt, - perfekt til tapasbordet eller som snack.

Nem og virkelig lækker spansk tapas ret, – perfekt som en snack, tilbehør til aftensmaden eller på tapas bordet.
De kan steges på en pande eller du kan grille dem på en stegeflade på grillen, – smager vidunderligt og kan laves på ingen tid.
Padron peber, som er en slags peberfrugt, blev for alvor populær i de danske køkkener for nogle år siden, – og man forstår altså virkelig godt hvorfor.
Padron peber er ikke stærke, og du kan sagtens spise kernerne også. Prøv også denne version med hvidløg og chili.

Stegte padron peber – Pimiento de Padrón
Opskrift på stegte padron peber med olie og salt, – perfekt til tapasbordet eller som snack.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 300 g
padron peber
- 2 spsk
olivenolie
- Flagesalt
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Skyld peberfrugterne grundigt og tør med med et viskestykke.
- Varm olien op på en pande ved høj varme.
- Steg dine padron peber ved høj varme, – du vil opleve at overfladen bobler op, ligesom når du griller peberfrugt. Steg dem til de har fået en let brændt overflade på begge sider, – ikke meget mere end 2 minutter på hver side, da der stadig gerne skal have noget bid.
- Drys med flagesalt og server straks.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
