Opskrift på sprøde pastinak chips

Sprøde pastinak chips

Lækre rodfrugt chips lavet af pastinakker, – de har en dejlig mildt smag, let saltede og ultra sprøde.
De er nemme og hurtige at lave, – og lav nu rigeligt, de smager helt fantastisk.

Sprøde pastinak chips

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 45 min.

Opskrift på sprøde pastinak chips

Ingredienser

  • 4-6 store pastinakker
  • 2 liter smagsneutral olie
  • Salt

Fremgangsmåde

1

Varm olien op i en stor gryde til ca. 170 grader.

2

Skræl pastinakkerne og skær den smalleste ende af.

3

Skær dem i tynde skiver på ca. 1 mm. i tykkelsen, - gerne på et mandolinjern.

4

Friter dem lidt ad gangen til de er gyldne og sprøde, og tag dem op ved hjælp af en hulske.

5

Lad dem suge på lidt køkkenrulle og krydr med en smule salt.

6

Opbevar chipsene i en lufttætbeholder, de kan sagtens holde sig en uges tid.

Opskrift på sprøde pastinak chips
Lækre sprøde pastinak chips.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*